«Fy faen» foran 70 000!

Hkeem og Temur spiller hiten på VG-lista på Rådhusplassen og den tilhørende turneen.

I tillegg kan vi annonsere at Gabrielle, Katastrofe og Cezinando også spiller på Rådhusplassen 24. juni! Hkeem og Temur blir på sin side med på den tilhørende VG-lista-turneen. Vi kan også melde at Cezinando skal til Bergen, Bodø, Leknes og Dokka. Katastrofe blir med til Trondheim og Bodø.

Disse byene får besøk av VG-lista|Vinn en drømmedag på Rådhusplassen!

Sommerens VG-lista-eventyr begynner å ta veldig god form, med andre ord.

Og med snaue 13 millioner avspillinger på Spotify skal Hkeem med kompisen Temur først opptre på Rådhusplassen, og deretter på hele turneen.

Hkeem, 70 000 mennesker skal se deg og Temur opptre på Rådhusplassen.
Hvordan forbereder man seg til noe sånt?

– Wow, 70 000! Sånn helt ærlig, så tror jeg at jeg må sjekke ut noen meditasjonsvideoer for å få ro i kroppen og rense bort all nervøsitet! Men jeg skal også sette på noe hard musikk for å bli skikkelig gira. Det er jo VG-lista!

Hva kan publikum forvente seg når du står på scenen 24. juni?

– Vi skal gjøre noe publikum aldri har sett noen norske artister gjøre før. Vi skal gi dem en fantastisk opplevelse, vi skal gi dem et show de aldri skal glemme. Vi gleder oss, og vi håper dere gleder dere. VG-lista 2017, here we come!

P3 Christine Live: Hkeem & Temur «Fy faen»:

Les og: «Fy faen» anmeldt – Friskt og sommerlig

Fett. Men kan dere gi oss et lite hint om hva som skal skje?

– Vi kan ikke gå i detaljer og røpe noe, men det vi har planlagt ser helt sykt ut i hodene våre. Vi vil at publikum skal lage liv som bare det!

Hva er det som har forandret seg i livet ditt siden låten ble sluppet?

– Nå jeg må våkne MYE tidligere enn før, gjøre masse opptredener og intervjuer. Mennesker som ikke snakket med meg før snakker med meg nå. Jeg blir fortere sliten enn det jeg ble før, men det er gøy. Jeg må legge meg tidligere for å ha energi nok til neste dag. Det krever mye å være artist! Og så har jeg har fått flere følgere på Instagram, hehe.

Hjulpet fram av et ganske catchy hook og utstillingsvindu for låten i en episode av Skam – «Fy faen» har gitt deg mange fans i mange land. Men hvem i Norge er det mest stas å få skryt av?

– Det er fantastisk at Skam har gitt oss så mye internasjonal oppmerksomhet. Men vi må ikke glemme at vi var på topp 50 på Spotify i Norge allerede da, og vi var inne på VG-lista. Vi hadde runda en million avspillinger på det tidspunktet. Men jeg setter virkelig stor pris på den viktige boosten vi fikk fra Skam. Men hvem i Norge fortjener mest skryt? Absolutt alle sammen – alle byer! runder Hkeem av.

Hkeem svarer på spørsmål om «Fy faen»:

Slik ser planen for VG-lista Topp 20-turneen i sommer ut:

24. juni: Rådhusplassen, Oslo
5. juli: Bergen
12. juli: Trondheim
19. juli: Bodø
26. juli: Leknes
2. august: Dokka

Se video-godbiter med Gabrielle, Cezinando og Katastrofe:

P3 Christine Live: Gabrielle «Venter:

P3 Duell: Freddy Kalas vs. Katastrofe:

OnklP, Sophie Elise, Magdi med flere hyller Cezinando: