Gabrielle: – Man blir helt kokko!

Fire singelslipp er unnagjort og nå gleder Gabrielle seg til å opptre – se liveversjon av «September» og cover av «Tida vi bare va».

Etter fire singelslipp uti 2017 – «Vekk meg opp», «Venter», «September» og «Nye joggesko» – er Gabrielle på et nytt besøk hos Christine med to nye opptredener.

Forrige besøk besto av blant annet en finfin liveversjon av «Venter», mens i denne omgangen er «September» og Sondre Justads «Tida vi bare va» på plakaten.

Se «September» øverst og «Tida vi bare va» nederst»!

Se og: Gabrielle: – Jeg trenger å ha høy puls

– Det er tortur

– Hehe, det har vært et mentalt sammenbrudd en gang i måneden med tanke på singelutgivelsene, forteller Gabrielle med et smil når Christine lurer på hvordan det har vært å levere de ovennevnte låtene med en måneds mellomrom.

– Jeg ville introdusere hver låt hver for seg – det er tortur, man blir helt kokko. Men veldig deilig at alle låtene er ute. Nå skal jeg fokusere på livespilling, sier artisten som skal på festivalturne i sommer etter å ha vært borte fra scenen i et års tid.

– Når man lager låter så sitter man mange timer, men nå får jeg handlet på impuls og den umiddelbare responsen fra publikum er så gøy.

Se flere videoer fra Christine Live-arkivet med blant annet Astrid S’ ferske Ceziando-cover

– Innertier

Lyttere lar seg bevege at den nedstrippede liveversjonen av «September» – en lytter mener det er en «inntier», mens en annen lytter sier at coverversjonen av Sondre Justad har tatt bort eksamensstresset.

– Nå er jeg lettet, så utrolig hyggelig å høre. Jeg er så glad for at jeg tolket Sondre, sier Gabrielle som starter årets festivaljobbing på Bergenfest i neste uke.

– Denne sommeren blir så bra! avslutter en bestemt Gabrielle.

Gabrielle covrer Sondre Justad – «Tida vi bare va»:

Alle videoer er filmet av Elise Vatsvåg.