Giftet seg på Grammy-showet

34 par giftet seg som en del av Macklemores fremføring av låta «Same Love» under Grammys i natt.

Macklemore & Ryan Lewis deltok i natt på deres aller første Grammy og det med både brask og bram. Ikke bare vant de en rekke kategorier over hiphop-veteraner som Jay Z og Kanye West, de opptrådte også live – et show som ble en av kveldens store snakkiser.

Giftet seg på scenen

Det var nemlig en ganske så spektakulært, og svært uortodoks måte, den populære hiphop-duoen valgte å fremføres deres tredje singel fra albume The Heist, «Same Love» på. Til låta, som handler om homofilt ekteskap, var det nemlig 34 par, både hetero- og homofile, som ga sitt ja til hverandre og dermed giftet seg på scenen under kveldens show.

Blant de mange parene var Ryan Lewis’ søster, som fikk ja av sin kjæreste.

– Dette blir det ultimate beviset på likestilling – alle parene er med på dette av eksakt samme grunn, uttalte Ryan Lewis i forkant av showet, skriver Billboard.com.

Med seg på låta har Macklemore den lesbiske sangeren Mary Lambert. Kveldens show var i tillegg gjestet av selveste Madonna på vokal samt Queen Latifah som prest.

Positive reaksjoner

Og stuntet – som Grammy imidlertid ikke mener var et stunt – fikk som ventet store reaksjoner blant folket. En rekke kjente navn uttalte nemlig sin hyllest til det minneverdige TV-øyeblikket.

– Grammy-nominerte Sara Bareilles

 

 

 

 

Les også: Macklemore danket ut Jay Z