– Gir nytt liv til låten

Elektronikamusikerne Emilie Nicolas og Carl Louis fremfører hver sin versjon av The Weeknds «Can’t Feel My Face» live hos Christine.

– Hver gang vi har vært borte fra lufta hører vi «kan dere vær så snill komme tilbake og ta med Emilie Nicolas

Christine Dancke er fornøyd med at sangstrupen, som har hatt suksess med elektropopalbumet Like I’m A Warrior, er på Marienlyst for å gjøre en tolkning av kokainhyllesten «Can’t Feel My Face» til r&b-sanger The Weeknd, som du ser øverst i saken.

Nicolas skal også fremføre «Us», hentet fra ovennevnte, kritikerroste album.

Hør sendingen her

– Gøy med ny versjon

Bæringen har et litt anstrengt forhold til å gjøre coverlåter. Nicolas tror grunnen til det er at i starten på ens karriere vil man vise fram det man selv jobber med – og da blir det kjedelig å gjøre en cover.

– Men samtidig tror jeg det er gøy for andre å høre en artist de liker med en ny versjon, sier Spellemannprisvinneren. Hun får støtte av programleder Dancke: – Det gir jo nytt liv til låten.

Emilie Nicolas live hos Christine – «Us»:

– Den er bare helt rå

– Livet er bra, sier Carl Louis i Christine-studio. Produsenten er tidligere kjent fra elektroduoen CLMD, og han har med seg vokalist Pav. Med det nye soloprosjektet har Carl Louis levert låten «Apogee» – se video nederst i saken.

Ny musikk er også på trappene da han og produsentkollega Coucheron jobbet på hytta tidligere i sommer.

Hør sendingen her

The Weeknd. Foto: Promo
The Weeknd. Foto: Promo

Carl Louis og Pav fremfører også en coverversjon av nevnte The Weeknd-spor. – Men hvem fikk det siste ordet på valg av cover? lurer Dancke. – Det var egentlig Mr. Pav, sier Carl Louis.

– Det sto mellom Susanne Sundfør og The Weeknd. «Can’t Feel My Face» tente meg mer. Den er bare helt rå. Og Carl Louis hadde en kul rework-ide på låten.

– Den blir mer dansete enn originalen, fristes det.

Spilt inn i Marilyn Monroes gamle hjem

The Weeknds forestående album heter Beauty Behind the Madness. I et intervju med Billboard forteller artisten, som egentlig heter Abel Tesfaye, at noen av låtene er spilt inn i Marilyn Monroes forhenværende hjem.

«Can’t Feel My Face»-produsent Max Martin bruker stedet som studio: – Jeg spilte inn en låt som heter «In the Night» på soverommet hennes. Det var ganske utrolig, men jeg kunne ikke unngå å se for meg Joe DiMaggios (Monroes ektemann) sperm overalt på gulvet, sier kanadieren som lanserer platen neste uke.

Carl Louis – «Apogee» ft. Pav (Live hos Christine):