Gir ut festbibel

Rockestjernen og festløven Andrew W.K. debuterer som forfatter.

Etter flere år som talsmann for hard festing gjennom sanger og uttalelser får Andrew W.K. endelig forfatte sin egen bok. Den amerikanske rockeren har nemlig signert en avtale med forlaget Simon & Schuster, og gir snart ut boken som skal hete The Party Bible.

– Denne boken er resultatet av hele mine karriere som profesjonell partyløve. Faktisk er denne boken resultatet av hele mitt liv, sier Andrew W.K. til The A.V. Club.

Albumcoveret til I Get Wet. Foto: Promo
Albumcoveret til I Get Wet. Foto: Promo

Særegen musikkstil

Andrew Wilkes-Krier, som er det fulle navnet til Andrew W.K., har helt siden starten av karrieren promotert party-livsstilen med musikken sin, som kan beskrives som rock’n’roll med et ekstremt høyt energinivå og et positivt budskap.

I 2001 slapp han sitt debutalbumet I Get Wet, med det allerede ikoniske coveret av Andrew W.K. tilgriset av neseblod. Ambisjonen med platen var ifølge rockeren «å få den til å høres så party ut vi bare kunne», og låter som «Party Hard» og «Party Til You Puke» sørget for at Andrew W.K. traff en nerve hos lytterne.

Nå skal altså Andrew W.K. dele sine festerfaringer i The Party Bible med alle som måtte være interessert. The A.V. Club skriver at boken, som forfatteren dediserer til sine festkompiser, skal gis ut i løpet av «nær fremtid».

Forlaget som skal gi ut boken har allerede laget en videoteaser:
(Artikkelen fortsetter under videoen.)

Festtips på Twitter

Den selverklærte festkongen har allerede gjennom flere år delt partytips med sine følgere på Twitter, og her er noen av gullkornene:

Se musikkvideoen til Andrew W.K. – «Party Hard»: