Gjenopplev Urørt-finalen

Én person vant, men alle finalistene sørget for et uforglemmelig show. Her kan du se opptredenene om igjen.

Lørdag kveld gikk den 15. Urørt-finalen av stabelen på Sentrum Scene i Oslo. Trettitre band og artister ble kåret til Ukas Urørt, og etter artistdueller ble disse silt ned til fem nominerte.

Fem nominerte ble deretter til tre finalister. På finalescenen lørdag sto bergensrockerne Fasit, Ida Stein og Oslo-rapperen Cezinando. Det ble sistnevnte som til slutt stakk av med seieren etter stemmerekord under årets Urørt-konkurranse.

Det var en tydelig preget 20-åring som ble kåret til Årets Urørt.

– Takk. Takk, shit, hva faen skal jeg si? var de første som kom ut av Cezinando etter at seieren var et faktum.

LES OGSÅ: Urørt i 15 år

Selv om det kun ble kåret én vinner, sørget imidlertid alle de tre finalistene for et heidundrande show for de oppmøtte på Sentrum Scene.

Gikk du glipp av finalen? Her kan du høre hele sendingen! 

Se alle opptredenene her:

Cezinando – «€PA»

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GVIKzVvOUeU&w=560&h=315]
Oslo-rapperen har allerede imponert med EP-en «Cez 4 Prez» som ble utgitt da han var 16, samt albumet «framtid:sanntid» i 2014. I Urørt-konkurransen vant Cezinando duellen over Oscar Blesson.

Hør bidraget her:

Ida Stein – «Are We Changing»

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=hOwR8zwdbG0&w=560&h=315]
Hun har tidligere deltatt i Melodi Grand Prix med house-låten «Frozen By Your Love» sammen med Heide Frikk-Steen, og har de siste årene sluppet flere låter. Hun ble imidlertid Urørt-finalist med låten «Are We Changing». Hun tok rotta på Léonne i duellen.

Hør bidraget her:

Fasit – «Hope It’s The Last Time»

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1L2Xaeqn-0A&w=560&h=315]
Rockebandet fra Bergen, bestående av Snorre Mukisa Kilvær (gitar/vokal), Adrian Fernando Seim (gitar), Sindre Dale Toft (bass), Jarle Vik Trones (trommer) og Christer Dyngeland (synth), så sin start i minuttene mellom 2012 og 2013. Siden har de signert med Loyal Blood Records og sluppet to EP-er, og i Urørt-konkurransen slo de ut Frances Wave og kom seg hele veien til finalen.

Hør bidraget her: