Guns N’ Roses med nytt album

– Forhåpentligvis lanserer vi det snart, sier keyboardist Dizzy Reed.

Det meddeler keyboardist Dizzy Reed, som er en del av det melodiøse hardrockbandet som har solgt over hundre millioner album på verdensbasis siden studiodebuten Appetite for Destruction fra 1987, til Blabbermouth.

Har «shitloads» med låter

Reed har stor tro på at bandet, et av tidenes mestselgende grupper gjennom tidene, skal klare å få ut en oppfølger til Chinese Democracy fra 2008 i overskuelig framtid.

Sistnevnte fullengder ble lansert femten år etter «The Spaghetti Incident?», bandets siste plate før comebacket for åtte år siden.

Guns N’ Roses har for øvrig turnert sporadisk siden 2006.

Hør Guns N’ Roses i Spotify og WiMP | Les flere saker om Guns N’ Roses

– Det er en hel haug materiale som er spilt inn. Jeg tror at sangene er ferdigstilt om ikke så lenge. Snart kan vi kan plukke ut hvilke sanger som skal være med på albumet, sa Dizzy Reed i et intervju med VH1 Radio og tilføyde:

– Forhåpentligvis lanserer vi platen snart.

I juli fortalte keyboardisten, som har vært en del av Guns N’ Roses siden 90-tallet, til Rolling Stone at de hadde «shitloads» med låter – såpass mange låter at det var nok til to album.

– Sangene er utrolige

Dette er også bekreftet av den fargerike Guns N’ Roses-vokalisten Axl Rose. Måneden før Reed-intervjuet fortalte Rose at bandet hadde spilt inn mange sanger før Chinese Democracy ble gitt ut.

– Vi har jobbet mer på de låtene samtidig som vi har spilt inn nytt materiale, sa Axl Rose i juni til samme magasin.

Gitarist DJ Ashba har visstnok hørt låtene: – Axl har to hele album som han har spilt inn. Sangene er utrolige! mener gitaristen som også forteller at Guns N’ Roses også planlegger en turné i 2015.

Se Axl Rose og gjengen spille opp «Sweet Child O’ Mine» live: