Her er samarbeidet mellom Todd Terje og Bryan Ferry

Hør duoen covre Robert Palmers «Johnny and Mary».

Det var i 2012 DJen Todd Terje fikk sitt store gjennombrudd med klubb-hiten «Inspector Norse». Samme år var han også i studio med det britiske popikonet Bryan Ferry, kjent både fra kunstrockbandet Roxy Music og en suksessfull solokarriere, og nå er resultatet klart.

I april gir nemlig Todd Terje ut albumet It’s Album Time, og en av låtene på skiva er «Johnny and Mary», som er en cover av Robert Palmer fra 1980.

Hør låta her:

– Det er en utrolig stemningsfull låt Todd Terje og Bryan Ferry byr på, men personlig får jeg mye mer glede av dansegulv-Todd Terje. Jeg er ganske sikker på at «Johnny and Mary» ikke er en sterk pekepinn på hvordan resten av albumet blir, som jeg gleder meg veldig til å høre i sin helhet, sier musikkprodusent i P3 Marie Komissar.

 

Musikkprodusent og DJ i P3, Marie Komissar. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

I sommer har Todd Terje, eller Terje Olsen som han egentlig heter, fått æren av å avslutte årets Øyafestival lørdag 9. august i Tøyenparken. Elektronikakongen fra Mjøndalen, som leker seg med discoelementer, har gledet mange danseglade hjerter i løpet av de siste årene – og har vakt stor oppsikt utenfor landegrensene.

Fullengderen It’s Album Time slippes 8. april og her er låtlista:

1. Intro (it’s Album time)
2. Leisure Suit Preben
3. Preben Goes to Acapulco
4. Svensk Sås
5. Strandbar
6. Delorean Dynamite
7. Johnny and Mary [ft. Bryan Ferry]
8. Alfonso Muskedunder
9. Swing Star part I
10. Swing Star part II
11. Oh Joy
12. Inspector Norse

Se også Todd Terje og Bryan Ferry leke seg i studio: