Hør: Karin Park i Popsalongen

Hør den svenske elektropop-artisten Karin Park covre Justin Biebers «As Long As You Love Me» i Popsalongens studio.

Karin Park. (Foto: Promo)
Karin Park. (Foto: Promo)

Svenske Karin Park spilte sin nye singel «Thousand Loaded Guns» og fremførte en mørk og dyp versjon av Justin Biebers «As long as you love me» i Popsalongens studio.

Fundamentale følelser

For snart ti år siden ga Karin Park ut sin første plate, Superworldunknown, som skaffet henne Spellemannpris som årets nykommer. Da var hun bosatt i Bergen. Tre album senere pendler den svenske popelektronika-artisten mellom Sverige og England, og det er i London mesteparten av Parks siste album Highwire Poetry, der du blant annet finner singelen «Thousand Loaded Guns», har blitt til.

Karin Park – «Thousand Loaded Guns» (Live i Popsalongen):
Karin Park – «Thousand Loaded Guns» (Live i Popsalongen)

– Jeg skriver om våre fundamentale følelser. Når noe ikke er som det skal, lokkes det frem tekster i meg, forteller hun. Alle låtene på det nye albumet er basert på hennes eget liv.

– Jeg kommer fra en religiøs familie. Sterke følelser har alltid vært et tema vi har snakket om, sier hun.

Justin Bieber-låt med ugler, hundebjeff og skrik

Karin Park forteller at hun har et distansert forhold til Justin Bieber og mener at det er bra når man skal covre andres låter.

– Denne låten er langt unna det jeg gjør. Samtidig er det noe dubstep-aktig over den. Jeg bruker mye dubstep, så der har vi faktisk noe til felles, avslutter hun.

Karin Park – «As Long As You Love Me» / Justin Bieber-cover (Live i Popsalongen):
Karin Park – «As Long As You Love Me» / Justin Bieber-cover (Live i Popsalongen)