Hylles for låt om angst

Onkl P & Slektas nye låt «Styggen på ryggen», som slippes på mandag, hadde verdenspremiere hos Christine. Hør den her!

– Dette er en av de låtene som har rørt meg mest. Det er et eller annet med teksten i denne låta som treffer meg midt i hjertet, selv om det er OnklPs helt personlige betraktning av virkeligheten. Det er viktig at du lytter. Ta tre minutter og hør historien til OnklP, sa programleder og DJ Christine Dancke, og føyde til:

– Jeg lover at du kommer til å føle at det var verdt det, fortalte en tydelig rørt programleder, før det var verdenspremiere på OnklP og De Fjerne Slektningenes splitter nye låt «Styggen på ryggen».

Meget godt mottatt av lytterne

Etter at sangen fikk sin første rotasjon på eteren, tikket det inn drøssevis med SMSer og tweets fra lyttere som hyllet låten. Konstellasjonen OnklP & De Fjerne Slektningene har også tidligere begeistret lytterne med sin blanding av rock og rap, og Norges farligste boyband har åpenbart kommet for å bli.

Sjekk ut: Flere saker om OnklP og De Fjerne Slektningene | Hør OnklP & De Fjerne Slektningene i Spotify og WiMP

OnklP i full effekt på Parkteatret i fjor. Foto: Tom Øverlie, NRK P3
OnklP i full effekt på Parkteatret i fjor. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

– I et mørkt landskap

– «Styggen på ryggen» er en låt som tar for seg angst. Når den virkelig sparker og ting ser mørkest ut. Produksjonsmessig ligger Slekta i et mørkt landskap som kler temaet, med såre gitarer og tung bunn, forteller OnklP til P3 i en mail om sporet.

Sporet, som Christine mener er noe av det fineste hun har hørt i sitt liv og «har hørt på over 150 ganger», slippes ikke ordentlig på diverse plattformer før mandag.

Men internettet fanger det aller meste, så ta og klikk deg inn på lenken rett under for å høre det høyst personlige kuttet om veteranrapperens indre demoner i radiospilleren.

Hør «Styggen på ryggen» i radiospilleren