Hologramkonsert avbrutt av politiet

Chicago-rapper Chief Keef prøvde å komme unna arresteordre ved å sende hologramversjon av seg selv på scenen.

Chief Keef hadde så mange utestående arrestordre i hjemstaten Illinois at han ikke turte å fysisk være tilstede under sin egen konsert. Rapperen valgte derfor i stedet å sende et hologram for å gjøre jobben, mens han selv var han i California.

Dessverre klarte heller ikke hologrammet å gå under lovens lange radar, og politiet skrudde av strømmen etter bare én låt.

Veldedig festival

Chicago Tribune melder at konserten var en del av Craze Fest, en heldags hiphop-festival i Hammond, ikke langt unna Keefs hjemby Chicago. Festivalen var en hyllest til Dylan Harris, det ett år gamle barnet som ble drept av bilen som rømte fra drapet på rapperen Capo tidligere denne måneden. Capo var en del av Chief Keef-kollektivet Glory Boyz Entertainment.

Craze Fest, som blant andre hadde Tink og Riff Raff på plakaten, skulle egentlig avholdes i Redmoon Theater i Pilsen, men etter at myndighetene kalte arrangementet en «betydelig sikkerhetsrisiko», besluttet lokalet å avlyse.

Politiet hadde på forhånd advart arrangøren om at konserten kom til å bli avlyst hvis Chief Keef spilte. Da Keef likevel entret scenen i hologramform besluttet politiet å kutte strømmen.

#Stoptheviolence

Chief Keef brukte den korte tiden han hadde foran publikum til oppfordre til en slutt på vold, før han som eneste låt rakk å spille sin største hit «I Don’t Like».