Eksklusivt: The Weeknd fremfører “The Hills” live

Og resten av r&b-artistens eksklusive Oslo-konsert ligger nå ute i sin helhet på P3.

For en snau måned siden spilte The Weeknd en ettertraktet intimkonsert i Oslo. Av de drøyt 8000 som meldte interesse bare på Facebook, var det ca. 550 gjester som fikk se kanadieren briljere på Vulkan Arena.

The Weeknds setliste fra konserten i Oslo. Foto: NRK P3
The Weeknds setliste fra konserten i Oslo. Foto: NRK P3

Nå er det ikke lenger bare de priviligerte som får nyte kanadierens live-sjarm. Klikk deg inn på sendingen til Mari for å høre The Weeknds Oslogig i sin helhet.

Celebert publikum lot seg imponere

Zara Larsson, stemmen bak sommersmashen “Lush Life”, hadde flydd over svenskegrensa i ens ærend for å få med seg konserten. Larsson skriver på sin blogg at hun hadde forventet seg noen falske toner, men at The Weeknd var “fantastisk dyktig og hadde en ekte x-faktor-utstråling.”

P3s anmelder skriver dette etter showet:
Tesfaye (The Weeknds egentlige navn er Abel Tesfaye, red. anm.) briljerer vokalt, ikke minst på en vakker «Earned It», og han har sjarm nok til å løfte det sleske soul-throwbacket «Tell Your Friends» ut av kleinhetens klør.

Kvelden ble premiert med et solid terningkast fem.

I videoen i toppen av saken ser du The Weeknd filleriste Oslofolket med “The Hills”. I forrige uke slapp kanadieren i tillegg en tilsvarende eksplosiv 360 graders video av samme låt.