Hvem er årets liveartist?

Keen på å vinne P3Gull-billetter i sommer? Slik blir du med i trekninga!

Sommer kommer, sommer kommer, og med sommer kommer også gøyale konkurranser med desto mer gøyale premier. Hos oss heter sommerkonkurransen #P3gull, fordi du kan vinne billetter til høstens største musikkfest, P3 Gull, 28. november.

Er DU klar for å konkurrere?

Nominer din favorittartist

I fjor var det Onkl P og slekta som stakk av med prisen for beste liveartist under P3s egen prisutdeling, og greia med #P3Gull-konkurransen er altså at du skal nominere dine favoritter blant norske liveartister i år.

Tagg din(e) norske favoritt-liveartist(er), sleng på #P3gull og bli med i trekningen om to billetter.

Janne Helen er dama som trekker vinnere – hver uke sommeren gjennom får du en ny sjanse. Janne Helen sender på hverdager fra klokka ett, og konkurransen varer helt til 22. august. (Du må være over 18 år for å vinne billetter).

Så, har du et kult konsertbilde fra sommerens festivaler? Tagg det med #P3gull på Facebook eller på Instagram, så er du med i trekninga! Du kan også sende bildet ditt til P3konk@nrk.no, og være med i konkurransen på den måten.

Og hvorfor vil du vinne billetter? Fordi P3 Gull er Norgest råeste musikkpris, vel! Se alle høydepunktene fra fjoråret HER!