Tredje utfordring for Urørtfinalistene: Servér oss finalelåten på en uvant og overraskende måte.

Nå er det straks bare en uke til Urørtfinalen sparker i gang by:Larm i Kulturkirken Jakob onsdag 1. mars. Showet sendes direkte på P3, men du kan også være til stede når det skjer – og nederst i saken kan vinne du billetter til moroa.

En deilig bukett artister er håndplukket til å tevle om den gjeve tittelen Årets Urørt – nærmere bestemt Emma Jensen fra Nesodden, Dårlig Vane fra Bergen, Lüt fra Tromsø og Pom Poko fra Trondheim.

Bli bedre kjent med finalistene!

Arrangementet er gratis og åpent for alle over 18 år. For mer info om hvordan du skaffer deg billetter, klikk her.

Urørtfinalen:

Årets Urørt kåres 1. mars i Kulturkirken Jakob i Oslo.

Finalen er gratis og åpen for alle over 18 år.

Urørtfinalen sparker i gang årets by:Larm.

Selve finalen blir også sendt direkte på P3.

– I våpenlageret til Kristian Valen

I år har vi lagt inn en ekstra utfordring for finalistene i forkant av showet – kunsten å vise seg fram for verden, med ukentlige oppdrag som handler om nettopp dette.

Tidligere har de tevlet om sosiale medier og presseoppslag, men nå har tiden kommet for det kanskje mest essensielle ved artistlivet – å fremføre musikken i levende live. Slik forklarer jurymedlem Edvard Valberg oppgaven:

– Servér oss finalelåten på en uvant og overraskende måte. Om det er på ryggen til en drage, eller i våpenlageret til Kristian Valen. Gjør noe annerledes, gjør noe nytt! Vær kreativ, og vis oss!

Hvordan finalistene løser disse oppgavene vil være en del av juryens totalvurdering når deres stemme faller i den Urørtfinalen 1. mars, men husk også at du kan stemme på din favoritt hver dag fram mot finalen!

Urørtfinalistenes tilstedeværelse på sosiale medier kan du følge med på her.

Noen eksempler på hvordan andre artister kombinert kreativitet og livemuskler, fra P3s eget Spanderer-arkiv:

Vil du vinne billetter til Urørtfinalen?

Lag din egen (fantastiske) versjon av din favoritt blant finalelåtene, post den på sosiale medier med emneknaggen #urortfinalen2017 og du er med i trekningen av to eksklusive billetter til Urørtfinalen – og by:Larm-pass.