Nærkontakt med publikum og energiske liveopptredener: Se hvordan finalistene løste sin tredje utfordring, med kun få dager igjen til urørtfinalen.

Urørtfinalen sparker i gang by:Larm i Kulturkirken Jakob onsdag 1. mars. Der skal Lüt, Pom Poko, Dårlig Vane og Emma Jensen kjempe om å bli Årets Urørt.

De fire finalistene må i tillegg løse oppgaver og vise seg fram for verden på veien dit. Hvordan disse blir løst vil påvirke resultatet når folkets stemmer og juryens vurdering slås sammen i finalen.

Med Urørtfinalen rett rundt hjørnet fikk finalistene Emma Jensen, Dårlig Vane, Lüt og Pom Poko denne uken sin tredje, og nest siste utfordring: Server oss finalelåten på en uvant og overraskende måte!

Urørtfinalen:

Årets Urørt kåres 1. mars i Kulturkirken Jakob i Oslo.

Finalen er gratis og åpen for alle over 18 år.

Urørtfinalen sparker i gang årets by:Larm.

Jurymedlem og vokalist i Honningbarna, Edvard Valberg, ønsket uventede og kreative liveopptredner, om det så var på ryggen til en drage eller i våpenlageret til Kristian Valen.

Med oppfordringene fra juryen i bakhodet, gikk finalistene løs på denne ukens utfordring på forskjellig vis.

Pom Poko

Kjellerlokalene til Boxer i Trondheim fikk ny drakt da Pom Poko arrangerte fest tidligere denne uken. Iført et forunderlig hodeplagg gled trommis Ola Djupvik godt inn i de kreative dekorasjonene, og det lekende uttrykket til Pom Poko kom tydelig fram. Finalelåten «It’s A Trap» ble framført med mye energi og en god dose utstråling, der publikum fikk oppleve bandet på kloss hold.

Emma Jensen

I en nedstrippet versjon av finalelåten «Closer», gjennomfører Emma Jensen en rolig og balansert liveopptreden med høy kvalitet. Uten å ha den mest sjokkerende fremførelsen, overbeviser hun oss om at en ikke vil gå glipp av henne i en fullpakket Jakobkirke 1. mars! Med en god formidlingsevne mangler Emma Jensen kun et publikum i sin liveversjon denne uken.

LÜT

Lüt fikk mildt sagt nærkontakt med publikum da de inviterte til mayhem i hjembyen Tromsø. I et kollektiv stappfullt av ekte tromsørockere sto stemninga i taket da finalelåten «Du vet ingenting» ble framført midt i folkemengden som hadde møtt opp. Med en energisk opptreden der allsang var en selvfølge, imponerte Lüt både kreativt og oppfinnsomt da de dro nytte av hele lokalet under gitarsoloen til bandmedlem Hans Marius Mikkelsen. Vi tviler ikke på innlevelse og energi i finalen!

Dårlig Vane

I forrige ukes utfordring innfridde bergenstrioen Dårlig Vane med sjokkerende overskrifter om klamydiarykter. I tillegg sparket de  i gang en klemmekampanje! Denne uken tok gutta lettere på oppgaven og gjennomførte en tilbakelent liveopptreden for tre av sine tjommier i studioet der guttene startet sin karriere. Bergenserne sparer kanskje litt på kruttet til finalen, og lover oss et skikkelig show med utrop som «vi kommer til å flippe ut, du vet det!».

Bli bedre kjent med finalistene! | Følg finalistene på sosiale medier! | Stem på din favoritt

Arrangementet er gratis og åpent for alle over 18 år. For mer info om hvordan du skaffer deg billetter, klikk her.