– Ikke skriv låter

Prisvinnende låtskriver mener One Direction kan bli en fiasko hvis de begynner å skrive låtene sine selv.

Cathy Dennis. (Foto: Promo, myspace.com/cathydennisofficial)
Cathy Dennis. (Foto: Promo, myspace.com/cathydennisofficial)

Hun har skrevet hits som «I Kissed A Girl» for Katy Perry og «Toxic» for Britney Spears. Nå fraråder prisvinnende Cathy Dennis (43) One Direction å skrive egen låtmateriale.

Vil ikke ha låter fra 40-åringer

– Dersom 1D begynner å skrive egne låter, kan det bli et dødskyss for dem. La oss innse det. Å etterligne Rolling Stones – det får du ikke til over natten. Jeg forventer ikke at de skal klare å komme opp med noe fantastisk, sier Dennis til britiske The Sun.

Les flere saker om One Direction

Uttalelsen kommer i etterkant av frontfigur Harry Styles’ innrømme om å jobbe som låtskrivere. Riktignok er Styles kreditert som låtskriver på flere One Direction-spor.

– Vi har gjort noe låtskriving på det siste albumet vårt. Det har alltid vært viktig for oss at musikken vår virker autentisk og kommer fra oss, ikke fra en 40-årig mann som skriver på kontoret sitt, uttalte Styles august i fjor i følge NTB.

Historisk gruppe

One Direction består av Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson. Pop-gruppen har hatt enorm suksess med albumene Up All Night (2011) og Take Me Home (2012). Gjengen har solgt 8 millioner album og 14 millioner singler.

De er blant annet det første britiske bandet som debuterte på Billboards albumliste på førsteplass med sitt debutalbum.

Se musikkvideoen til «What Makes You Beautiful» som har over 350 millioner visninger på YouTube: