– Ikke spesielt lite flaut

P3-Christine måtte rappe for Tommy Tee – og live på radio – da hun fylte 30 år. Se video her!

Onsdag fylte P3-programleder Christine Dancke 30 år – og redaksjonen hadde planlagt opptil flere overraskelser for bursdagsbarnet. Et drøss av hennes musikkvenner kom innom med bursdagshilsener og – utfordringer – deriblant Tommy Tee.

Det fremdeles like relevante rapveteranen tok med en av sine egne beats i bursdagsgave, og ga Christine seks minutter til å skrive et vers for fremføring på direkte radio. Vanligvis er det programlederen selv som utfordrer gjestene sine til å spille live – men på onsdag ble rollene altså byttet om.

Christine ga ut rapskiva Knekt i 2003, men selv om hun har erfaring, synes hun bursdagsrappinga ble i kleineste laget.

– Å måtte rappe for Tommy Tee er ikke spesielt lite flaut.

Se Christines bursdagsrap i videoen øverst i saken.

Mer bursdagsgøy:

Heldigvis var ikke alle overraskelsene like flaue for hovedpersonen, selv om hun både rødmet og fikk klump i halsen flere ganger – blant annet da artist og produsent Thomas Eriksen kom innom for å gjøre sin egen versjon av r&b-perlen «Birthday Sex», som opprinnelig synges av Jeremih.

Se video:

 

Om ikke det var nok, fikk bursdagsbarnet besøk av opposisjonsleder Jens Stoltenberg, som roste Christine for innsatsen hun legger ned for å spre norsk musikk og overrakte blomster.

Se eks-ministeren holde bursdagstale til Christine:

 

Samsaya sto for nok et musikalsk bidrag. Hun tok med sin ganske ferske låt «Stereotype» i bursdagsgave.

Se popstjernens ferske låt her:

 

Som kjent er ingen bursdag fullverdig uten kake. På Christines store dag dukket ingen ringere enn Erik Eliassen fra Sirkus Eliassen opp med skikkelig bursdagskake med pynt og levende lys.

Christine ble selvsagt rørt, igjen: