– Ingen Outkast-gjenforening

… til tross for at både Big Boi og André 3000 er å høre på en ny Frank Ocean-remiks.

– Jeg vil ikke villede fansen vår, sier André 3000, den ene halvdelen av den ikoniske rapduoen Outkast.

Hør Outkast i Spotify

Forrige uke ble det sluppet en ny remiks av Frank Oceans «Pink Matter» med André 3000, hvor både sistnevnte og Big Boi leverte ferske vers. I juli tvitret Big Boi at han ikke leverte bidrag til Ocean-sporet grunnet Andrés ønske om å utelukke Outkast-navnet fra andre artisters album.

Les: Anmeldelse av Big Boi – Vicious Lies and Dangerous Rumors

Dermed var det med ett en del fans som trodde en gjenforening av den kjente og kjære rapduoen var på trappene. Ytterligere bensin ble helt på ryktebålet da Big Boi igjen tydde til sosiale medier og hintet om en mulig leveranse på T.I-sporet «Sorry» – et kutt som fra før inkluderte et vers fra Outkasts kunstnersjel André 3000.

Men André 3000 har lagt alle spekulasjoner om en mulig gjenforening av den suksessrike rapduoen til side. I meldingen til SPIN skriver han blant annet at det aldri var intensjonen å villede lytterne, og at «Pink Matter»-remiksen ikke er en gjenforening.

Les: Han skal spille Jimi Hendrix

Likefullt er André 3000 klar over at fansen er sulten på ny musikk fra rapperen, som snart er aktuell i rollen som gitarhelten Jimi Hendrix i en kommende biofilm.

– Jeg hører det hver dag. Folk på butikken spør meg når jeg slipper et nytt album. Det er flott at fansen bryr seg, men jeg er usikker på hva jeg skal gjøre. Noen dager føler jeg for å spille inn nytt materiale, andre dager føler jeg ikke for det, fortalte han til SPIN i november.