– Jay Z er en særing

Queens of the Stone Age-frontfigur Josh Homme ble kraftig irritert etter behandlingen bandet fikk på Jay Zs Made in America-festival.

For et par uker siden opptrådte Queens of the Stone Age på Made in America-festivalen, som den ikoniske rapperen Jay Z står bak. I et intervju i etterkant av festivalen langer Josh Homme ut mot både Jay Z og behandlingen bandet hans fikk.

– Jay Z er en særing! Han får vaktene til å visitere alle bandene på vei inn, sier Homme til CBC Radio 2.

Hissig Homme

Før bandet fikk lov til å komme inn på festivalområdet insisterte nemlig sikkerhetsvaktene på å gjennomsøke alle bagene. Det provoserte den frittalende Queens of the Stone Age-vokalisten. Ifølge Homme fortalte han en av vaktene: «Hvis du åpner vesken min, så spiller vi ikke. Det er opp til deg å bestemme.»

– Vi har aldri blitt visitert tidligere. Kanskje det er en hiphop-greie? Jeg har aldri sett det før.

Knuste champagneflaske

Vakten droppet å gjennomsøke veskene og konserten gikk som planlagt, men det var ikke bare sikkerhetskontrollen som gikk Homme på nervene.

Bandet fikk også en flaske med Jay Zs champagne, og ble bedt om å ta et bilde sammen med flasken.

– Det er ikke en gave, det er markedsføring. Jeg knuste flasken fordi jeg synes det var frekt gjort.

Se Josh Homme fortelle om opplevelsen på CBC-programmet «The Strombo Show»:

Kommer til Oslo

Artister som Deadmau5, Phoenix, Kendrick Lamar og Jay Zs kone, Beyoncé, opptrådte også på Made in America i år. Queens of the Stone Age er for øyeblikket på USA-turné, men skal spille konsert i Oslo Spektrum 1. desember.

Les: Anmeldelse av Jay Z – Magna Carta Holy Grail
Les: Anmeldelse av Queens of the Stone Age – … Like Clockwork