– Jeg hadde sex med et spøkelse

Ke$ha er snart klar med sitt andre album og har vært på en åndelig reise, med et tilsnitt av erotikk.

I desember kommer det nye albumet til Ke$ha, der tekstene handler mye om rare og overnaturlige opplevelser. Når man også legger inn en dose sex begynner det å bli spennende.

Ke$has kommende album har fått tittelen Warrior. Foto: Promo.
Ke$has kommende album har fått tittelen Warrior. Foto: Promo.

– Veldig sexy

Denne uka skulle Ryan Seacrest på britiske KIISFM ha premierespilling av den nye Ke$ha-singelen “Die Young” (hør låta nederst i artikkelen).

I et intervju med radioverten forteller forteller stjerna blant annet om en annen låt på sitt kommende album som har fått tittelen Warrior. Låta heter “Supernatural” og hun hevder det handler om at hun har hatt sex med et spøkelse.

Les også: Ke$ha overraska Oslo

– Det handler om opplevelser av den overnaturlige arten, forklarer stjerna når hun blir spurt om inspirasjonen bak låta.

Ke$ha på scenen i 2011. Foto: NTB Scanpix / Ricardo Moraes, Reuters.
Ke$ha på scenen i 2011. Foto: NTB Scanpix / Ricardo Moraes, Reuters.

– Men på en veldig sexy måte. Jeg hadde noen opplevelser med det overnaturlige. Jeg vet ikke navnet hans, men han var et spøkelse. Dette er jeg veldig åpen om.

Magisk tema

Siden debutalbumet Animal kom ut i 2010 har artisten og skuespilleren som egentlig heter Kesha Rose Sebert vært på en spirituell reise og det har fått konsekvenser for det kommende albumet.

– Temaet for denne plata er magi. Jeg dro på en spirituell reise på egenhånd. Ingen sikkerhetsvakter. Ingen managere. Jeg bare reiste rundt i verden og bodde ombord på en båt. Jeg var blant annet i Afrika og jobbet med å rehabilitere løver. Jeg var med på å dykke med store hvithaier, og var bare på en slags åndelig søken. Jeg ble hypnotisert og dette albumet ønsker jeg at skal være positivt, skikkelig rå, virkelig sårbar og om det magiske ved livet, forteller Ke$ha.

Les også: – Jeg lager «penispop»

Den åndelige reisen hun har vært ute på tok henne også bakover i tid.

– Jeg ble hypnotisert og dro tilbake til tidligere liv. Det var utrolig emosjonelt og en av de mest vanvittige tingene jeg noen gang har opplevd. Jeg skrev en låt kalt “Past Lives” om hvordan jeg tror man virkelig kan kjenne igjen noen gjennom øynene deres. Jeg har hatt noen opplevelser der jeg kjenner igjen folk. Jeg føler jeg kjenner dem bare ved å se dem i øynene for første gang. Det skrev jeg en låt om.

Hør Ke$has siste single, “Die Young” her: