– Jeg har drømt om henne

Superstjernen Rihanna slipper sitt første album på tre år. Forventningene er store hos norske artister.

Plata «Anti» skal være rett rundt hjørnet. Vi har tatt en prat med en knippe norske artister om hva de tenker om den kommende utgivelsen.

Truls

truls_1 – Rihanna er dypt inne i mitt kreative univers. Jeg har til og med drømt om henne. Ikke våte drømmer, altså, men at vi jobber sammen. Hun er rett og slett en sterk kvinneskikkelse, og det synes jeg er veldig fett. De tidligere albumene har vært litt preget av fyllmasse for å holde det mainstream, selv om mange av enkeltlåtene har vært bra. Sånn som låta «Bitch Better Have My Money» er veldig opp min gate. Hun kler veldig godt det hiphop-soundet fra den og «Pour It Up». Forhåpentligvis blir det litt mer tidløst, litt mindre stylet og med mer personlighet denne gangen. Rett og slett en skikkelig bra plate.

TRVLS våger seg også på en aldri så liten spådom:

– Det aner meg at kanskje The Weeknd kan være med på albumet, i og med at han skal være med på turneen og hun takket han på twitter i dag.

Bendik

Bendik_rund
– Rihanna er en av mine favorittartister. Hun har vært en viktig del av min oppvekst. Kanskje spesielt låta «Umbrella» som kom da jeg gikk på videregående. Vi spilte Rihanna på alle hjemmefestene, og sånn har det vært siden. Det mest fascinerende er hvordan hun er i stadig utvikling og alltid er seg selv. Mest av alt ønsker jeg meg et samarbeid mellom Rihanna og Katy Perry. Da dør jeg litt, men tipper det blir in my dreams en stund til.

OMVR

Omar. Foto: Mattis Folkestad, NRK P3.no.– Jeg er dødsspent på hva hun kommer med. Soundet har vært litt mer uforutsigbart denne gangen. Først kom «FourFiveSeconds», og så kom «Bitch Better Have My Money», liksom. Hun pusher grensene for hva som er mainstream, og det synes jeg er veldig kult. Jeg ble fan etter jeg så henne live for et par år siden. Det var så høy energi gjennom hele konserten, og jeg kommer helt klart til å se henne igjen hvis hun kommer til Norge neste år. Hun har jo helt sykt bra oppvarmingsacts på turneen også. The Weeknd og Big Sean. Det er jo egentlig headlinere som oppvarming.