– Jeg var dritings og ble misforstått

Josh Hommes forklaring til Imagine Dragons og Grammys.

Forrige måned fikk frontmann i Queens Of The Stone Age, Josh Homme mye oppmerksomhet da han under en konsert i Texas skjelte ut Imagine Dragons og Grammys.

Homme valgte nemlig å introdusere låta »I Appear Missing» ved å fleipe at det var en låt av Imagine Dragons, før han la til:

– Jeg bare kødder. Faen ta alt sammen. Faen ta Imagine Dragons og Grammy Awards.

– Ble misforstått

Det LA-baserte bandet Imagine Dragons vant prisen for «Best Rock Performance» med låta »Radioactive» under Grammy Award i januar. Der danket de blant annet ut Queens Of The Stone Age, som var nominert i samme kategori med låta »My God Is The Sun».

Se også: Video og bilder fra Grammys her.

Nå forklarer imidlertid Homme, i et nytt intervju med Faster Louder, at hendelsen som skjedde i Texas skjedde fordi han blant annet var dritings, ifølge NME.

– Jeg ble misforstått for noe jeg sa da jeg reagerte på noen i publikum nylig. For ikke å snakke om at jeg var veldig full, sier han og fortsetter:

– Men sannheten er at jeg er en musiker og jeg spiller min musikk. Resten bekymrer jeg meg ikke for, det tror jeg ikke er nødvendig.

Ble kuttet

Under årets Grammy var det ikke bare Beyoncé og Jay Z som stod for underholdningen på scenen. Også Queens Of The Stone Age, Nine Inch Nails, Dave Grohl og Lindsey Buckingham opptrådte på Grammy-scenen.

Den opptredenen ble derimot kuttet ned på TV-sendingen, noe som gjorde at flere TV-seere reagerte.

Ifølge NME skal det være en av grunnene til at Homme reagerte mot Grammys på konserten i Texas. I det ferske intervjuet med Faster Louder fikk han spørsmålet om han noen gang ville spille på Grammy-utdelingen igjen.

– Ja, kanskje. Hvis de får ordnet opp i rotet sitt.

Les mer om Queens Of The Stone Age.

Da Josh Homme og resten av bandet besøkte Oslos storstue i fjor, ble P3s anmelder Asbjørn Slettemark svært imponert og trillet terningkast seks på konserten.

Til sommeren er det nok en gang tilbake i Oslo – da de står på scenen under årets Øyafestival.

Queens Of The Stone Age – »I Appear Missing»:

)