Kanye West skal ha brukt vold mot 18-åring

«N-ordet» trigget rapperen og nå etterforskes han av politiet.

Politiet i Beverly Hills etterforsker rapperen Kanye West, etter han i går kveld skal ha brukt vold mot en 18 år gammel mann.

I en pressemelding sendt ut av politiet bekrefter de at vitner og 18-åringen skal ha identifisert den mistenkte som Kanye West.

«Fuck you n*****»

Ifølge SPIN skal årsaken til bråket være at Kim Kardashian hadde vanskeligheter med å komme inn til et massasjeinstitutt, på grunn av påtrengende fotografer. 18-åringen skal derfor ha forsøkt å hjelpe henne gjennom folkemengden og kalt fotografene «n-ordet».

Kim Kardashian ble i fjor forlovet med Kanye West. (Foto: NTB Scanpix)
Kim Kardashian ble i fjor forlovet med Kanye West. (Foto: NTB Scanpix)

Dette mente Kardashian var ufint, og sa derfor ifra til mannen – som da valgte å kjefte henne huden full ved å blant annet kalle henne «n****r-elsker. Deretter skal hun ha ringt Kanye, og mannen skal da ha ropt «fuck you, n*****» til West.

Den toneangivende hiphop-superprodusenten, skal ha ankommet bygget og slått ned mannen, før ansatte skal ha kommet i mellom dem. West skal imidlertid ha forlatt stedet før politiet ankom.

Kanye har i over et tiår levert musikk som har blitt omfavnet, og i fjor slapp han det sjette soloalbumet i rekken, Yeezus, som fikk terningkast fem av P3s anmelder.

Kjent for sine uttalelser

I fjor var han også innblandet i en voldssak mot en fotograf der han nektet straffeskyld.

Les også: Kanye West misfornøyd med to Grammy-nominasjoner

Selv om rapperen i løpet av sine 36 år har sanket inn 21 Grammy-priser er det ikke alltid musikken som har stått i fokus. I løpet av 2013 fikk han mye oppmerksomhet for sine kontroversielle uttalelser.

Sjekk høydepunktene fra Kanye Wests uttalelser i fjor: