Kid Astray covrer Swedish House Mafia

Hør det lovende Urørt-bandets versjon av «Don’t You Worry».

For to uker siden dukket tenåringene i Kid Astray tilsynelatende opp fra ingenting: musikklinjeelevene fra Akershus la ut låta «The Mess» på Urørt-profilen sin, og ble etter få dager kåret til Ukas Urørt.

Les: Kid Astray er Ukas Urørt.

Den fengende indiepopperlen har også fått spilletid på P3 – og i dag gjestet bandet Popsalongen. Tradisjonen tro tok de med seg en coverlåt i tillegg til sin egen – og valget falt på Swedish House Mafias «Don’t You Worry» – som også roteres høyfrekvent på P3 om dagen.

Hør coverlåten her:

Kid Astray covrer Swedish House Mafia i Popsalongen

– Det er jo en utrolig catchy låt. Ganske langt unna det vi vanligvis gjør, og gøy å gjøre en egen versjon av den. Det er god stemning i låta, forklarte bandet om låtvalget.

Kid Astray består av Benjamin Giørtz (17) på vokal og piano, Elizabeth Wu (18) på synth, vokal og perkusjon, Alex Meek (18) på gitar, Even Steine (18) på gitar, Håkon Sageng Carlin (18) på bass og Jakob Bechmann Hansen (17) på trommer og vokal. De har spilt sammen siden de møttes på musikklinja på Rud videregående skole i 2010, og har planer om å satse videre på musikken fremover.

– Det første vi skal gjøre er å slippe «The Mess» som singel, og så skal vi prøve å få spilt en del rundt om på nyåret.

Da de var innom Popsalongen spilte de også sin egen låt.

Hør «The Mess» her:

KidAstray-TheMess