Kings of Leon til Hove

Et av de største rockebandene i moderne tid spiller på sørlandsfestivalen neste år.

Kings of Leon, et av de største navnene innen moderne rock, skal spille på neste års Hovefestival. Tirsdag 2. juli spiller bandet som består av brødrene Jared, Caleb og Nathan, samt fetter Matthew Followill på Hovescenen.

Den amerikanske gruppen fra Nashville, Tennessee, står blant annet bak monsterhits som «Sex on Fire», «Use Somebody» og «Notion». Det var med Only by the Night, Kings of Leons femte album, de opplevde stor kommersiell suksess. Utgivelsen plasserte seg innenfor topp ti-lister i ti land. Come Around Sundown fra 2010 er bandet så langt siste utgivelse, men de har annonsert at de jobber med et sjette album.

– Vi er selvsagt utrolig godt fornøyd med at det denne gangen klaffet for både oss og Kings of Leon. Bandet har stått veldig høyt på både vår egen og publikums ønskeliste i mange år, sier Toffen Gunnufsen, bookingansvarlig i Hove.

Kings of Leon har tidligere spilt i Norge. Da var det Vaskeriet i Kristiansand og John Dee i Oslo i 2003 som var stoppestedene for Grammy- og Brit Awards-grossistene.

Kings Of Leon – «Sex On Fire»:

Kings Of Leon – «Use Somebody»: