Kjøpt av president

Barack Obama kjøpte nesten alle billettene til konsert med Two Door Cinema Club.

Barack Obama er glad i musikk og fan av Two Door Cinema Club. Foto: NTB Scanpix / Saul Loeb, AFP Photo.
Barack Obama er fan av Two Door Cinema Club. Foto: NTB Scanpix / Saul Loeb, AFP Photo.

Er du president kan du ta deg friheter de fleste andre bare kan drømme om. Den amerikanske presidenten lar seg gjerne påvirke av yngre folks musikksmak og skal tidligere ha uttrykket begeistring for det nord-irske bandet Two Door Cinema Club.

Ryktet sier han har gruppas musikk på sin iPod.

Les også: Hiphop-Obama

Måtte ha ekstrakonsert

Ifølge den britiske avisa The Sun har Barack Obama nå kjøpt nesten alle billettene til konserten bandet skal ha i Washington i oktober.

Dette førte til at bandet straks måtte sette opp en ekstrakonsert så deres andre fans i den amerikanske hovedstaden også kan få sett dem live.

Two Door Cinema Club sitt kommende album, Beacon.
Two Door Cinema Club sitt kommende album, Beacon.

Vokalist Alex Trimble skal ha blitt veldig glad da han hørte at konserten praktisk talt var blitt solgt ut til Barack Obama og hans folk.

Nytt album

– Han synes det er utrolig at den amerikanske presidenten har deres låter på sin iPod. Det er vanskelig å få en større fan enn det, forteller en kilde til avisa. Presidenten skal ha kjøpt billettene for å gi en dem som en ekstra oppmerksomhet til sine medarbeidere.

Det tredje studioalbumet fra Two Door Cinema Club kommer 3. september og bandet har lagt ut hele Beacon til forhåndslytting.

Hør hele Beacon her:

Se videoen til ”Sleep Alone” her: