Låtpremiere: Chris Lie

R&b-artisten er tilbake etter fem år – hør den digge låten «Armour».

– Dette er en av de første låtene jeg spilte inn til det kommende albumet. Låta er et eksempel på min versjon av r&b, som jeg har prøvd å tilføre et kaldt, nordisk snitt, sier Chris Lie til P3 om det svale sporet «Armour» som du hører øverst i saken.

I 2009 hadde Chris Lee, slik han stavet etternavnet sitt den gangen, tre topp 10-singler på VG-lista. I tillegg hadde han hele sju låter fra de to første albumene listet på P3 – «Monkey» (remix) med OnklP og Joddski, «Nightlife», «Crawl Back», «Weak», «Talk to the Hand», «Worry No» og «Drunk Dialer».

Chris Lie. Foto: Pål Laukli, Oslo Records
Chris Lie. Foto: Pål Laukli, Oslo Records

Epilogues-omslaget. Foto: Pål Laukli, Oslo Records
Epilogues-omslaget. Foto: Pål Laukli, Oslo Records

Siden den gang har han jobbet med features og låtskriving for artister som G-Side og Maya Vik på blant annet låta «Fighter».

Rett før sist nyttår var Lie tilbake på P3, denne gangen sammen med Funkin Matt på låten «Let’s Go Deep», som han også har gjort låten «My Love» med, ute på EDM-labelet Ultra Music i USA.

Planen framover er å lansere albumet Epilogues i mai. «Armour» er produsert av Basmo Family som har produsert for blant annet Yoguttene, Klish, Joddski, Arshad Maimouni pg Maya Vik.