Livstidspass-konkurransen avgjort

Vi ba dere tagge bilder med #musikksommer for å være med i konkurransen om livstidspass til Slottsfjell og Pstereo. Vinner er nå kåret.

Foto: Tom Øverlie/NrkP3.
Foto: Tom Øverlie/NrkP3.

Sommeren har vært full av musikkopplevelser, og dere har villig vekk deltatt i konkurransen om livstidspass til Slottsfjell og Pstereo. Vi ville se hvordan akkurat din musikksommer ser ut. Hvordan du feiret musikken, sommeren og livet. Og det fikk vi.

Vi har kåret delvinnere gjennom sommeren som har fått P3-overraskelse i posten, og det var disse seks bildene kom konkurrerte om hovedpremien. Vinner ble kåret av P3s egne konsertfotografer som ved juryformann Mattis Folkestad sier dette om bildet som seiret:

– Det ultimate festivalbildet: action, liv, sol. Digg komposisjon med scenen som rammer inn galematias-stemninga i moshpiten.

Dermed kan vi gratulere @vegardskristiansen med livstidspass til to av landets desidert beste festivaler. Han vant med sitt bilde av crowdsurfing i trygg avstand til scenen på Turboneger-konsert. Det er bare å lade opp til neste år, Vegard…. Sjekk alle delvinnerne under, og se alle bildene som kom inn her.

turboinsta

Resten av delvinnerne:

Femte delvinner (uke 33) er @hannevollen, som har tagget dette bildet av platespiller, vinyl og vannpistol med #musikksommer. Hun går også videre til finalen, og får selvsagt en pakke med P3-digg i postkassen sin.

delvinnerr

Fjerde delvinner (uke 31) er @k0ngsv077 som tagget dette herlig ordspill-bildet av seg selv/MC Hammer med #musikksommer under Slottsfjellfestivalen. Han går også videre til finalen, og får selvsagt en pakke med P3-digg i postkassen sin.

delvinner4

Tredje delvinner (uke 30) er @nevrborn som tagget dette bildet av festivalpublikum i motlys på Slottsfjellfestivalen med #musikksommer. Han går også videre til finalen, og får selvsagt en pakke med P3-digg i postkassen sin.

delvinner3

Andre delvinner(uke 29) er @ranveignes som bidro med dette bildet av seg selv dansende i solnedgangen med musikk på øret. Hun går også videre til finalen, og får selvsagt en pakke med P3-digg i postkassen sin.

ukasinsta.pg

Første delvinner(uke 28) ble @junekarina som delte dette bildet fra 30 Seconds To Mars-konserten i Oslo for noen uker siden. Hun går altså videre til finalen, og får en pakke med P3-digg i postkassen sin.

instavinner

#musikksommer

[instapress tag=»musikksommer» piccount=»27″ size=»230″ title=»1″ effect=»fancybox»]