LMFAO gir seg

Redfoo og SkyBlu går hver sin vei.

I dag melder australske medier at den amerikanske houseduoen LMFAO (Laughing my freaking ass off) går hver til sitt, i hvert fall for en periode.

Redfoo (bildet) sier at han og nevøen SkyBlu er i ferd med å gå i musikalsk forskjellige retninger og at de derfor nå velger å legge LMFAO på is. Foto: NTB Scanpix / Evan Agostini, AFP Photo.
Redfoo (bildet) sier at han og nevøen SkyBlu er i ferd med å gå i musikalsk forskjellige retninger og at de derfor nå velger å legge LMFAO på is. Foto: NTB Scanpix / Evan Agostini, AFP Photo.

Legger inn årene

Duoen som består av Redfoo (Stefan Kendal Gordy) og SkyBlu (Skyler Husten Gordy) er onkel og nevø. Siden de starta LMFAO i 2006 har de hatt to låter som har vakt internasjonal interesse i «Sexy And I Know It» og «Party Rock Anthem». Begge favoritter på mange dansegulv verden over.

De har gitt ut albumene Party Rock (2009) og Sorry For Party Rocking (2011), men legger nå inn årene for en stund.

– Jeg føler vi har holdt på med dette så lenge. Derfor sier vi nå at vi bare skal fortsette med ting som faller oss naturlig og utforske det, istedenfor å det ting fram, sier Redfoo til news.com.au.

– Vi to har den siste tida begynt å henge med forskjellige grupper mennesker, to forskjellige gjenger, men vi vil alltid være familie, sier han videre.

– Han vil alltid være min nevø og jeg vil alltid være hans onkel.

Mulig solomateriale

Redfoo er sønn av Berry Gordy, grunnleggeren av det legendariske plateselskapet Motown og en aktiv idrettsmann ved siden av musikken. Han er blant annet trener for tennistalentet Ayaka Okuno.

I yngre dager var han involvert i hip hop og ga i 1997 ut albumet Balance Beam sammen med Dre Kroon.

Det tar trolig lang tid før han og nevøen igjen gjør noe sammen musikalsk, siden de ser ut til å være på vei i forskjellige retninger. Det kan imidlertid hende han gjør noe solomateriale og mener det i så fall ikke vil være spesielt ulikt det han og SkyBlu har gjort sammen.

– All musikk jeg kommer til å lage vil være LMFAO-aktig. Jeg digger alle temaene vi snakka om og jeg har alltid vært veldig opptatt av å gi verden partymusikk, så det vil jeg fortsette med, sier han.

«Sexy and I Kno It»:

«Party Rock Anthem»: