Luke 6: Disaster In The Universe

I vår adventskalender skjuler det seg en deilig musikalsk overraskelse hver dag fram mot jul. Bak dagens luke finner du gladpop det lukter regnskog av.

Hver dag frem mot julaften presenterer P3 Musikk – i samarbeid med by:Larm og Urørt – ett navn vi ser på med forventningsfulle blikk – som også skal spille under by:Larm 2013. Idag: Disaster In The Universe.

Disaster In The Universe er et halvpsykedelisk popensemble med tropiske instrumenter og rytmer. Sangene fremføres på engelsk, fransk, portugisisk, spansk og ronga.
Låten «Beach House» var i hele sommer A-listet på NRK P3, i tillegg til flere andre norske og utenlandske radiostasjoner.

Iløpet av året som har gått har de spilt på både Hovefestivalen, Slottsfjell og Øyafestivalen – samt flere utenlandske festivaler. Ross Allen i Island Records og Flora Wong i Dazed Digital rangerte Disaster In The Universe til den beste konserten de så på Øyafestivalen i år, mens nettstedet Pitchforks utsendte kalte dem for «muligens det verste bandet i hele verden». Finn ut om dette er din kopp med te – eller ei!

Sjekk ut alle lukene: P3s musikalske julekalender