Mick Jagger vil lage egen festival

Stones-vokalisten vil erstatte Rock in Rio med egen festival i Brasil.

Vokalisten i Rolling Stones runda for litt siden 70 års-merket. Men han ser ikke ut til å ha gått tom for ideer av den grunn. Nå vil han lage sin egen festival i Brasil.

Mick Jagger på scenen med resten av The Rollling Stones under årets Glastonbury-festival. Foto: NTB Scanpix / Andrew Cowie, AFP.
Mick Jagger på scenen med resten av The Rollling Stones under årets Glastonbury-festival. Foto: NTB Scanpix / Andrew Cowie, AFP.

– Har lagt ut følere

Det er den britiske tabloiden The Sun som skriver at kilder hevder sangeren har lagt ut noen følere i Brasil rundt muligheten for å lage et større arrangement.

Planene skal være ambisiøse, men om det blir noe av så blir det stort, hevder avisa.

– Arrangementet skal være basert på de samme «flower power»-verdiene som Glastonbury legger til grunn og plakaten skal fylles med store navn, sier avisas kilde.

Erstatter Rock in Rio?

The Rolling Stones spilte i år for aller første gang på Glastonbury-festivalen.

Om det går slik Jagger planlegger skal festivalen i Brasil gå av stabelen i november 2014, som en mulig erstatning for Rock in Rio.

Hvem som skal spille på festivalen blir trolig ikke annonsert før i månedene opp mot arrangementet, men nettstedet eFestivals spekulerer i hvem det vil være naturlig at spiller der.

De nevner navn som Elbow, Fleetwood Mac og Depeche Mode.

The Rolling Stones på Glastonbury: