– Når du egentlig er ute å kjøre

Nattklubb-problematikk er på agendaen: Rapper Ivan Ave leverer en fargerik video til låten «I Do».

«I Do» er løftet fra vinjeværingens nyeste album Helping Hands, som er produsert av Stones Throw-produsent Mndsgn. P3 har premiere på den trippy visualiseringen, regissert av Erik Treimann.

Hør Ivan Ave i Spotify og Tidal

Hei, Ivan Ave! Hva er tanken bak videoen?

– Tanken bak videoen var å underbygge stemningen i låten, denne kaotiske og desperate lysten etter å finne en alliert i nattklubben, sier rapperen som drar til New York og Los Angeles i mai for å jobbe med det neste albumet.

Nettopp. Hva er historien bak låten?

– «I Do» handler om å være ute på byen når du egentlig er ute å kjøre. Å leite etter noen som kan redde deg. Men det er jo egentlig aldri noen andre som kan redde deg fra deg selv.

Se: P3 Spanderer: Ivan Ave | Anmeldelse av Fred Fades & Ivan Ave – Fruitful (5/6)

Trippy vibb på "I Do"-videoen. Skjermdump, Youtube
Trippy vibb på «I Do»-videoen. Skjermdump, Youtube

Skjedde det noe gøy eller rart under innspilling?

– Det kuleste for min del var å skyte alt innendørs, å slippe den ventinga og frysinga jeg forbinder med å filme musikkvideoer, sier Ivan Ave og får støtte av regissør Treimann: – Det var gøy at vi hadde en så avslappet og hyggelig shoot. Vi koste oss og det er ikke alltid tilfellet på innspillinger.

I sommer skal Ivan Ave og crewet Mutual Intentions spille på en del festivaler, blant annet Roskilde, Øya og Moldejazz.

– Jeg har veldig troa på det neste halvåret, det blir forhåpentligvis en tid full av inspirasjon og nattbading, forteller Ivan Ave.