Neste stopp er Trondheim!

I KVELD KL. 1800. VG-lista-turnéen har lagt Bergen og Stavanger bak seg. Nå er det Trondheim sin tur!

NB: EKSTERNT INNHOLD.

Årets VG-lista-turné nærmer seg slutten, men før vi pakker ned den siste pluggen i sirkusteltet, tar vi en tur innom Torget i Trondheim. Vi har vært innom Bergen og Stavanger sammen med blant andre Astrid S, Jaa9 & OnklP og Morgan Sulele.

Nye navn i Trøndelag er Sandra Lyng, Innertier og Robin & Bugge. Her finner du alt du trenger å vite før onsdagens show!

Disse opptrer på VG-lista i Trondheim

Katastrofe
Innertier
Omer Bhatti
Bendik og Arif
Robin & Bugge
Astrid S
Jaa9 & OnklP
Kristian Kristensen
Marcus & Martinus
Sondre Justad
Daniel Kvammen
Sandra Lyng
Morgan Sulele

 

Her er oversikten over alle artistene som skal spille – i alle byene

Dette trenger du å vite om onsdagens konsert:

Sted: Torget i Trondheim
Tid: 15. juli, kl. 18:00-22:00

Slik ser Torget ut under VG-lista i Trondheim.
Slik ser Torget ut under VG-lista i Trondheim.

Katastrofe

Katastofe gjorde sitt inntog på VG-lista med «Bleik og Sur, etterfulgt av fjorårets megahit «Maria» som lå på singellista i 11 uker! Vi kan med sikkerhet si at han tar med seg sommerlåta «Pattaya» til Trondheim, selv om vi ikke kan garantere like bra vær som det er i låta.

 

Innertier

Innertier har nylig sluppet YOLO-låta «Du er ung», som sannsynligvis kommer til å lydlegge en del vorspiel de neste månedene. De tar den med seg til Trondheim også!

Omer Bhatti

Dommer i norske talenter, danser, artist, og ikke minst Michael Jackson-venn Omer Bhatti har vært en av artistene som har laga mest liv på de tidligere Rådhusplasse-turneene. Vi forventer ikke noe mindre i år, Omer!

Bendik og Arif

Hvem har sagt at Bergen og Oslo ikke kan samarbeide? Bendik og Arif har levert et av sommerens vakreste samarbeid med «Knust Glass».

Robin & Bugge

Robing & Bugge har vært hitgarantister for russen i en årrekke. I fjor var varmet de opp publikummet på VG-lista, i år er de med oss under showet i Trondheim.

Astrid S

Astrid S har sakte men sikkert tatt over det norske folks spillelister med sin 2AM. Først på egenhånd, så ved hjelp av remiksen Matoma gjorde på samme låt.

 

Jaa9 & OnklP

– OnklP har hatt eventyrlig suksess med rockrapfusjonen OnklP & De Fjerne Slektningene, men glemmer ikke “røttene”, skrev P3 musikk da de anmeldte Jaa9 og OnklPs nyeste album «Føkk ferie». På VG-lista-turneen tar de med seg «Alt på Stell» – låta om alle de misforståelsene og fæle kranglene som kan oppstå i et forhold.

Kristian Kristensen

Kristian Kristensen blåste sine konkurrenter av banen med låta «Lyset» under Urørtfinalen i år. Nå tar han meg seg den gåsehudfremkallende låta til Trondheim!

Marcus & Martinus

Marcus & Martinus – være ungene med mest showbiz-erfaring i Norge akkurat nå. De hadde i hvert fall en av opptredenene som skapte mest liv på Rådhusplassen under showet der tidligere i juni.

 

Sondre Justad

Mer karismatisk nordlending skal du lete lenge etter. Sondre Justad tar med seg gitar, stemme og humør til scenen i Trondheim.

Daniel Kvammen

Bredt smil og enda bredere dialekt. Daniel Kvammen har funnet plass i sin hektiske festivalsommer for å spille hos oss på Torget.

Sandra Lyng

Så er det kanskje ikke steksol akkurat nå, men Sandra Lyngs «Play My Drum» får deg fort på mer optimistiske sommertanker. Vi gleder oss til feelgood-vibber fra scenen i Trondheim.

Morgan Sulele

Det var kanskje ikke så mange som visste hvem han var før Rådhusplassen, men nå begynner Morgan Sulele å bli et ansikt man kjenner igjen. Mannen bak årets mest populære sommerlåt er en festgaranti på VG-listaturnéen.