Ny musikk på P3

Calvin Harris + Tinie Tempah, Biffy Clyro, Muse og Ask Embla er noen av artistene som er lagt til på våre spillelister. Hør låtene, og si hva du mener om de her!

Vi serverer deg åtte nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Ask Embla – I Fell In Love

29 år gamle Ina Wroldsen er nok fortsatt mest kjent for sitt låtskriver talent og en imponerende CV med arbeidsgivere som Pussycat Dolls, Leona Lewis, Britney Spears og One Direction for å nevne noen. I løpet av det siste året har hun også blomstret som artist og vokalist i gruppa Ask Embla. Enkelte husker kanskje fjorårets P3-sleger «Fathers Eyes», nå er derimot duoen aktuell med singelen «I Fell In Love», hvor Arnthor Birgisson bidrar på gjestevokal.

Asap Rocky + Skrillex + Birdy Nam Nam – Wild For The Night

Fra Harlem, New York, kommer tjuefire år gamle Rakim Mayers, aka A$AP Rocky. Nylig debuterte han på førsteplass på Billboards albumliste, med skiva «Long Live ASAP». På det samme albumet ligger godbiten «Wild For The Night», som lett kan omtales som både en klubbtung hitkandidat og et powerprosjekt, med hele sju låtskrivere og to velrennomerte gjesteartister i Skrillex og Birdy Nam Nam.

Muse – Supremacy

Supremacy er åpningssporet på albumet “The 2nd Law”, som kom ut i fjor høst. Rykter skal ha det til at vokalist Matthew Bellamy skrev låten til auditionrundene for det som skulle bli den neste store theme-låten for James Bond Skyfall; et rykte filmprodusenten senere skal ha avvist, ettersom «Adele var alltid førstevalget vårt».

Cazadores – City Still Sleeping

Etter at Cazadores ble Ukas Urørt i april i fjor, har de virkelig slått seg opp og fram. Tromsø-bandet har vist seg som kreative og stødige låtskrivere, som resulterte i at låtene «Islands» og «Amercian Lights» har fått fortjent rotasjon på P3s spillelister. Tredje låt vi lister (ekte hattrick) av Cazadores heter «City Still Sleeping», og er deres sterkeste låt så langt. Sangen er tatt fra debutalbumet «Hyperion Days», som kommer en gang i mars.

Biffy Clyro – Biblical

Denne uka kom Biffy Clyros etterlengtede «Opposites», en koloss av et dobbeltalbum som P3 Musikks Totto Mjelde ga en klar femmer (https://p3.no/musikk/holder-seg-pa-stien/). Om dobbeltalbum er for tung kost for deg (ærlig sak), kan du trøste deg med at «Opposites» stiller med en flott bukett av sterke enkeltlåter også, hvor «Biblical» er den aller sterkeste. Den er faktisk så stor, sterk og fengende, at vi egentlig kan kåre årets rockelåt allerede i januar. Tror du vi driver gjøn med deg? Strekk henda over hodet syng og med det siste minuttet av låten.

Spotify: Biffy Clyro – Biblical

Martin Halla – Illuminate the sky

Martin Halla vant The Voice, og en platekontrakt med Universal Music på kjøpet. Etter et par rolige låter henger han seg nå på folkbølgen og byr på noe mer fengende, hvor den karakteristiske stemmen hans virkelig kommer til sin rett.

Disclosure + AlunaGeorge – White Noise

Guy og Howard Lawrence er brødrene som har tatt Storbritannia med storm og som nå skal gjøre det samme med Norge både på Blå i Oslo 9. mars, og under Øyafestivalen i sommer. Vi spiller allerede nydelige «Latch», og P3s musikkredaksjon har Disclosure på listen over internasjonale navn å se opp for i 2013 (https://p3.no/musikk/lyden-av-2013/). På «White Noise» har de med seg den elegante og futuristiske R&B-duoen AlunaGeorge, som er nok et navn som er spådd store ting. Med disse kreftene slått sammen er det bare å bøye seg i støvet for britisk klubbmusikk. Dette kan de.

Calvin Harris + Tinie Tempah – Drinkin From The Bottle

Kelis fikk en hit, Rihanna fikk en hit, Florence Welch fikk to hits, og nå vil Tinie Tempah også være med på hit-toget der skotske Calvin Harris er lokfører. Hentet fra albumet 18 Months, byr de sammen på et festanthem som garantert vil få oss til å steke helt frem til russetiden.

Hva synes du om nykommerne? Legg igjen din mening i kommentarfeltet.