Nytt Beyoncé-album på fredag?

Angivelig låtliste og slippdato lekket på nett.

De siste dagene har et lavkvalitets mobilbilde av det som sies å være et presseskriv for Beyoncés nyeste album svermet på nett. Bildets opphav er ukjent, men ble først fanget opp på Twitter og inneholder en låtliste samt en slippdato for hennes kommende album Formation.

Den angivelige låtlista til Beyoncés kommende album. (Foto: Skjermdump)
Den angivelige låtlista til Beyoncés kommende album. (Foto: Skjermdump)

Les også: Anmeldelsen av singelen «Formation» her!

Om det er en falsk alarm eller et planlagt stunt er vanskelig å si. Den første slippdatoen som var datoen for da albumet skulle slippes på Tidal er nemlig ikke overholdt. Da gjenstår det bare så se om albumet blir sluppet på fredag, den 8. april, som er den offentlige slippdatoen ifølge skrivet.

Frank Ocean og Mariah Carey

Skal vi tro disse ubekreftede opplysningene medvirker store navn som Adele, den svært etterlengtede somlekoppen Frank Ocean, Nicki Minaj, Kanye West og den nylig norgesaktuelle Mariah Carey på skiva.

Les også: Beyoncé med overraskelse

Det er ikke rart folk har høye forventninger til de diffuse ryktene. I 2013 slapp hun helt uventet hennes femte og selvtittulerte studioalbum Beyoncé. Slippet skapte enorm oppmerksomhet rundt plata som inneholdt spor som «Drunk In Love», «Partition» og «XO».