Forbereder årets P3 Gull-stunt

Lader opp til P3 Gull ved å forhåndsbeklage til familie og venner. Les alt du trenger å vite om prisutdelingen her!

Lørdag er det klart for P3 Gull 2014. Under showet skal blant andre Röyksopp, Highasakite og Sondre Justad spille live, i tillegg til at det deles ut fire priser.

Les: Dette er de nominerte til P3 Gull | Disse spiller på P3 Gull

Live Nelvik leder showet, men er ikke den eneste P3-profilen som kommer til å prege tv-kvelden. Etter at de er ferdige med radio-vorspielet de leder på P3  fra klokken 19 til TV-sendingen begynner klokken 21.30, kommer nemlig Ronny Brede Aase fra P3morgen og Niklas Baarli fra Verdens rikeste land til å dukke opp i showet på NRK3.

I fjor overrasket Live Nelvik da hun oppsummerte musikkåret ved å sitte naken på ei rivningskule – fritt inspirert av Miley Cyrus’ “Wrecking Ball”. I år er det de to herrene som kommer til å gjøre sin spesielle vri på et omtalt musikkfenomen.

De to radiostjernene er hemmelighetsfulle rundt hva de skal gjøre, men Baarli har én viktig beskjed.

– Beklager på forhånd til famile og venner.

Ronny er også en smule skeptisk til oppgaven han har fått.

– Hva er det man gjør for jobben? Altfor mye, til tider, vil jeg si.

Les alt om P3 Gull 2014 her. 

 P3 Gull 2014 følger du live på P3.no, NRK3 og NRK P3 lørdag 29. november klokken 21.30.

Se Live oppsummere musikkåret 2013 på rivningskula:

 

I fjor hadde vi en fantastisk kveld sammen med P3-fansen og kremen av norske artister, og satser på at 29. november også i år blir en uforglemmelig aften i H3 Arena på Fornebu.

Se fjorårets fest om igjen

Artister som har definert det norske musikkåret spiller live på P3 Gull 29. november: Gabrielle, Highasakite, Röyksopp, Sondre Justad, Susanne Sundfør, Team Me og Marit Larsen skal opptre på det direktesendte showet.

Priser skal deles ut og norske artister skal hylles i kategoriene Årets nykommer, Årets låt, Årets liveartist og ikke minst P3-prisen.

Silje Reiten Nordnes styrer P3snap-kontoen. Foto:  Kim Erlandsen, NRK P3
Silje Reiten Nordnes styrer P3snap-kontoen. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Følg P3snap på Snapchat

P3 Morgen-programleder Silje Reiten Nordnes er dine øyne og ører på backstagen på P3 Gull.

Det eneste du trenger er en Snapchat-konto, og dermed kan du følge Silje på kontoen P3snap når hun skal vandre rundt bak kulissene.

– Hvis man vil få et eksklusivt innblikk i kulissene, både under forberedelsene og gjennomføringen av showet, så er P3snap-kontoen for deg, frister hun.

Flere saker om P3 Gull

Til deg som skal se og følge med P3 Gull 29. november på NRK3, P3.no og radio

:1 Fra klokken 19.00 førstkommende lørdag til P3 Gull-showet starter klokken 21.30 kjører P3 Morgen-generalen Ronny Brede Aase, og Verdens rikeste land-programleder Niklas Baarli lytterne opp med et vorspiel til festen.

Baarli og Aase er klare for radiovorspiel til P3 Gull. Foto: Foto: Kim Erlandsen, NRK P3
Baarli og Aase er klare for radiovorspiel til P3 Gull. Foto: Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

– I vår vorspiel-sending skal vi meske oss i glamour. Rød løper, løpende terningkast på kjoler og outfits, kastet av folk med jevnt over ganske dårlig styleganer. Verken jeg eller Ronny er noen Jan Thomas i klesveien, men kanskje Silje kan redde den biten, sier Baarli og tilføyer:

– Vi skal synse om vinnere og tapere, og vi skal få det til å gå varmt i sosiale medier-mølla! Det blir en fest. En radiofest. En radio-fra-prisutdeling-fest!

:2 Selve sendingen kan kan du se på NRK3 eller P3.no klokken 21.30.

Til deg som skal på P3 Gull 29. november

:1Det er begrenset med kjøremuligheter i området grunnet arrangementet. Vi anbefaler alle som skal ut til Fornebu for å med seg showet til å ta 31-bussen til Telenor Fornebu.

:2For de som ønsker å ta drosje – følg oppsatt skilting til arenaen:

Her ser du hvor P3 Gull skal gå av stabelen. Skjermdump, Google Maps
Her ser du hvor P3 Gull skal gå av stabelen. Skjermdump, Google Maps

:3 Adressen til moroa, som har 18-års aldersgrense, er H3 Arena, Forneburingen 53.

:4 Dørene åpner klokken 19.00, og stenger 21.00 da arrangementet skal starte. Vi anbefaler alle å være ute til god tid. Arrangementet varer omtrent til 22:40.

:5Drikke kan kjøpes på stedet. Vanlige konsertregler gjelder: Medbrakte flasker, paraplyer, og lignende er ikke lov til å ta med seg inn i arenaen. God folkeskikk og godt humør, derimot, settes stor pris på.

Programleder Live Nelvik frister med årets P3 Gull-fest: