P3 Spanderer: Påskestemning

Disse livevideoene kan hjelpe deg å lokke frem påskestemningen.

Selv om det ikke offisielt er påskeferie ennå, er Norge allerede inne i kollektiv fjell-, marsipan- og krimmodus.

Uansett om du velger å forlenge vinteren i en snøskavl eller trasker fornøyd rundt i en påsketom by, kan disse videoene hjelpe deg å kanalisere den siste andelen av etterlengtet påskestemning.

Alle videoene er del av vår P3 Spanderer-serie. Du kan sjekke ut alle videoene her. 

 Daniel Kvammen – «Du Fortenar Ein Som Meg»

En av 2015s beste og mest populære låter. 26-åringen fra Geilo fornyer norsk på norsk-sjangeren.

Påskestemning fordi: Hovedpersonen trakk i anorakk og solbriller da vi gjorde opptaket. I tillegg er den filmet i de nordiske skigrenenes norske episenter – Holmenkollen – i solnedgang.

 

Ivan Ave – «Obedience/Keep Looking»

Telemark-rapperen kombinerer et jazz-inspirert lydbilde med store doser kulhet og en særegen ro og flyt.

Påskestemning fordi: Et av de sikreste vårtegnene er å ta fram sykkelen. Iva Ave kombinerer like gjerne rapping med å sykle uten hender. Respekt.

Emilie Nicolas – «Nobody Knows»

En av våre mest spennende artister akkurat nå hadde et stort år i fjor, med en rekke gode konserter og høye plasseringer på listene over årets beste utgivelser. I år slippes albumet Like I’m A Warrior internasjonalt. Vi heier.

Påskestemning fordi: Videoen er filmet på hytta til Eivind Helgerød, som er trommisen (og kjæresten) til Emilie i strålende vær. Riktignok i september – men den lave sola kunne like gjerne vært vårsol. Tenk å sitte på DEN terassen og kikke utover havet i nydelig påskesol, med en av landets beste artister som spiller live for deg… Du kommer antagelig ikke nærmere den drømmen enn å se videoen.

Mer: Alt fra P3 Spanderer.