Radiohead-album blir restaurantmeny

Hva med en porsjon knasende griseører mens du lytter til et spor fra Kid A?

Thom Yorke. (Foto: NTB Scanpix, AP, Armando Franca)
Thom Yorke. (Foto: NTB Scanpix, AP, Armando Franca)

En kokk fra Michigan har komponert en ti retters-meny som er inspirert av bandets fjerde utgivelse, Kid A. Albumet vant en Grammypris i kategorien beste alternative album for utgivelsen, og den toppet også den amerikanske Billboard-listen.

– Reflektere tekstur og farger

Kyle Hanley er mannen bak idéen. Det er riktignok kun 36 heldig utvalgte som får muligheten til å smake på novelty-menyen, verdt cirka 760 norske kroner, førstkommende onsdag på Elizabeth Theater i Detroit.

Den gastronomiske opplevelsen skal altså reflektere «tekstur og farger» Hanley hører i britenes eksperimentelle og meget godt mottatte rockealbum fra 2000.

Hør Kid A i Spotify eller Wimp:Les flere saker om Radiohead her

– Om du liker albumet, om du liker musikken, så kommer du til å forstå opplegget, sier den ambisiøse kokken til Huffington Post og fortsetter.

– Det finnes en rett – og et glass vin eller cocktail – for hvert spor på albumet.

Vil kopiere albumets «flyt»

Menyen, som du ser lenger ned i saken, består av blant annet sprø griseører til sporet «National Anthem» og breiflabb og hvit asparges til kuttet «How To Disappear Completely».

– De aller fleste gir ut CDer, men dette er et album. Den ene sangen flyter inn i den neste, og vi har lyst til å gjøre det samme med rettene, sier den kreative kokken.

Thom Yorke og resten av bandet har ennå ikke uttalt seg om Hanleys planer.

Les den forseggjorte menyen:

Kid A-menyen. (Foto: Facebook)
Kid A-menyen. (Foto: Facebook)