– Rappere vil ikke jobbe med Ocean

… fordi han er homoseksuell, mener hiphop-produsent og rapper T-Pain.

Frank Ocean, her på Grammy-utdelingen i fjor. (Foto: NTB Scanpix, AP, John Shearer)
Frank Ocean, her på Grammy-utdelingen i fjor. (Foto: NTB Scanpix, AP, John Shearer)

I et intervju med Vlad TV, uttrykker produsenten/rapperen bekymring om rapindustrien. Han hevder rappere ikke vil jobbe med den kritikerroste r&b-artisten Frank Ocean (26) grunnet hans seksuelle legning.

Ocean skrev en tekst i 2012 hvor han meddelte sin første kjærlighet – et forhold til en mann.

– Jeg syns ikke urbanmusikk har blitt mer homo-vennlig. Frank Ocean hadde vært med på mange spor om dét hadde vært tilfellet, sier han.

– Hent ham inn og lag musikk

T-Pain, som egentlig heter Faheem Rasheed Najm, var en av urbanverdens aller mest ettertraktede artister i perioden før tiårskiftet.

Han kan blant annet vise to Grammy-priser og utallige hitlåter som han har produsert, blant annet for Rick Ross, Lil Wayne og Flo Rida. Han er fortsatt aktuell, sist med B.o.B-samarbeidet på sporet «Up Down (Do This All Day)», et spor som er å finne på det kommende albumet Stoicville: The Phoenix.

28 år gamle T-Pain fra Tallahassee, Florida, påstår han kjenner til flere artister med avsmak for Ocean. – Jeg kjenner folk som ikke vil spille en låt med Frank Ocean fordi han er homofil. De trenger å hente ham inn og lage musikk, sier han.

Se intervjuet her:

Kritikerrost Ocean

Frank Ocean, et medlem i musikerkollektivet Odd Future Kill Them All, fikk terningkast seks for miksteipen Nostalgia, Ultra av anmelder Marius Asp og ble kronet med fem terningøyne for debutalbumet Channel Orange. I fjor sommer spilte han på Hove og fikk full pott av P3.

Han har også fått tildelt to Grammy-priser, begge fra fjorårets prisutdeling. Debutalbumet ble kåret til årets urbankontemporære album, i tillegg til at han hanket inn en pris for samarbeidet med Kanye West og Jay Z på sporet «No Church in the Wild».

Se musikkvideoen til «No Church in the Wild»: