Rick Ross saksøker LMFAO

Mener duoen har brukt Everyday I’m Hustlin’ bevisst.

Det tok ikke lang tid før rapperen Rick Ross ville tilbake i rettsalen, etter han i forrige uke vant en treårig lang kamp mot narkokongen «Freeway» Ricky Ross.

Nå er det derimot Ross selv som saksøker elektroduoen LMFAO.

Brudd på opphavsrettigheter

Ifølge The Hollywood Reporter mener rapperen at deler av teksten fra låta Party Rock Anthem er hentet fra hans egen Everyday I’m Hustlin’ fra 2006.

Rick Ross. Foto: NTB Scanpix / John Amis, AP Photo.
Rick Ross. Foto: NTB Scanpix / John Amis, AP Photo.

Derfor har han saksøkt duoen for brudd på opphavsrettigheter.

Ross mener at han fikk sin første toppsingel med låta «Everyday I’m Hustlin'» fra debutalbumet Port of Miami, og ifølge domstolen i Florida skal bruken av «Hustlin'» i «Party Rock Anthem» være lett synlig, til tross for at ordet er endret til «Shufflin'».

Ross-leiren hevder at uttrykket er «utført for å høres ut som Rick Ross’ egen låt, og at det åpenbart er et forsøk på å kapitalisere berømmelsen og suksessen fra «Hustlin'».

Skal ha ignorert søksmålet

Rick Ross sier at LMFAOs Party Rock Anthem ikke bare har solgt 7,5 millioner eksemplarer, men også har blitt brukt i en rekke filmer, TV-programmer, dataspill og reklamer.

Ifølge nettsiden skal LMFAO ha blitt varslet om søksmålet, men skal angivelig valgt å ignorere det. Ross søker nå om en ny kjennelse og økonomisk erstatning. Representanter for LMFAO kommentere ikke saken til Hollywood Reporter.

Les flere saker om LMFAO.

Rick Ross – «Everyday I’m Hustlin'»:

LMFAO – «Party Rock Anthem»: