Rihanna i skrekkserie

Se video: Popstjernen har en rolle i Bates Motel.

Artisten, som nådde nummer én på listene i USA med låten “Work” fra hennes nyeste album ANTI, skal spille rollen som Marion Crane i den kommende Bates Motel-serien, melder Entertainment Weekly.

Les og: Terningkast 6 til Rihanna på Telenor Arena

Spiller velkjent karakter

I traileren til skrekkserien ser vi Rihanna sjekke inn på det beryktede hotellet.

Rihanna skal spille karakteren Marion Crane, en rolle som i første omgang ble spilt av Janet Leigh i Alfred Hitchcocks Psycho fra 1960 og senere tolket av Anne Heche da Gus van Sant lagde en remake av skrekkfilmen i 1998.

Les og: – En mørkere side av seg selv på ANTI

Det er den femte og den siste sesongen av Bates Motel Rihanna spiller i. Karakteren som Marion Crane, som stjeler penger fra sjefen sin for å kunne være med hennes kjæreste, skal mer eller mindre være uforandret, ifølge regissør Kerry Erhin.

– Vi gjør det gjenkjennelig siden vi tar utgangspunkt i den fortellingen. Men hvor vi går derfra kommer til å være annerledes, sier regissøren.

Filmpolitiets Birger Vestmo. Foto: NRK P3
Filmpolitiets Birger Vestmo. Foto: NRK P3

Rihanna aktuell med flere filmjobber

En av tidenes mestselgende artister gjennom tidene er ikke ukjent med skuespilleryrket, som P3s Birger Vestmo påpeker.

– Rihanna har jo allerede lekt litt på film, med småroller i “Battleship” og nyinnspillingen av “Annie”, men det er vanskelig å si hvor stort talent hun egentlig har som skuespiller.

Hun har i alle fall “star power”, et kameratekke og en personlighet som kan være godt egnet, sier Vestmo som mener at hun har gjort noen spennende valg.

– Hun spiller jo i Luc Bessons kommende sci-fi-epos Valerian and the City of a Thousand Planets, den kommende kvinnelige heist-thrilleren Oceans 8 og ryktes å være aktuell til den eksperimentelle regissøren Leos Carax sin kommende film, Annette. Spesielt sistnevnte rolle tyder på at Rihanna er villig til å ta sjanser i faget, og kanskje teste sin rekkevidde som skuespiller, som aldri er noen dum idé.