Roger Waters til Norge

Legendariske The Wall skal fremføres august neste år i Telenor Arena.

Promobilde for "The Wall".
Promobilde for “The Wall”.

En av grunnleggerne av Pink Floyd, progrockbandet som har solgt svimlende 250 millioner album på verdensbasis, gjester Telenor Arena 14. og 15. august neste år.

Den forestående forestillingen ble fremført på samme arena i fjor. Da ble den planlagte konserten og ekstrakonserten utsolgt. Sistnevnte opplevde tekniske problemer hvor opplegget stoppet opp i 20 minutter.

Les: Roger Waters’ «The Wall» møtte veggen

Waters skal fremføre konseptalbumet The Wall som ble gitt ut i 1979. Med fullt band og påfølgende scenekunst skal den 69 år gamle briten underholde folket. The Wall har hatt 3, 3 millioner publikummere spredd utover 192 forestillinger verden over.

Den er en av de mest suksessfulle turneene i rockehistorien, men nå er det siste mulighet å få med seg dette siden det er siste gang Waters legger ut på turne med The Wall.

Les: Roger Waters anklages for å ha antisemittisk symbolbruk

– Jeg er svært glad for å fremføre The Wall i Europa igjen. Showet er omarbeidet for å tilpasse seg utendørs-konsert i store stadioner. Det kommer til å bli enda mer bevegelse, engasjerende, dramatisk og spennende enn vanlige konserter, forteller Waters blant annet i en pressemelding.

I 1982 ble The Wall ble gjort om til en film – se den her: