– Så lenge jeg slipper det

Videopremiere: Matilda elsker dans, så lenge hun slipper å gjøre det selv. Se hennes splitter nye video til låta «Ghost» her!

Matilda har sittet flerfoldige timer på Youtube med «So You Think You Can Dance»-snutter. Matilda elsker dans! Så lenge hun ikke trenger å gjøre det selv. Derfor – eller kanskje rettere: likevel – har hun valgt å vie hele musikkvideoen til P3-listede «Ghost» til nettopp dans.

Se premieren på Matildas nye musikkvideo øverst i saken!

– Jeg spurte ei venninne, som er dansetrener for en dansegruppe som heter 2Dance Company, om hennes elever kunne tenke seg å lage en liten teaser til sosiale medier, bare som en morsom promo-ting til låta. Det gjorde de, og da jeg så den ble jeg helt blown away, forteller Matilda som bare måtte spørre om de kunne tenke seg å gjøre koreografi til hele låta også.

LES OGSÅ: – Usikkerheten rundt det å slippe noen helt inn

Det ville danserne og dermed var musikkvideoen til «Ghost» blitt til. Matilda var bestemt på å lage en video folk skulle føle på og ikke tenke så mye over.

– Jeg ville ha en video hvor folk bare kan føle og ikke tenke så alt for mye. Musikk og dans hører sammen og de fantastiske danserne i videoen gjør definitivt låta sterkere, sier hun.

Matilda på besøk hos Christine på P3. (Foto: NRK/P3)
Matilda på besøk hos Christine på P3. (Foto: NRK/P3)

Hva er planene fremover?

– Akkurat nå er jeg mye i studio med mange forskjellige folk som utfordrer meg kreativt og det er veldig gøy. Planene fremover er å lage masse musikk som folk forhåpentligvis kan kose seg med, forteller Matilda som legger til at hun ruger på mye nytt materiale som hun gleder seg til å gi ut.

SE OGSÅ: Matildas nydelige gåsehudversjon av «Have Yourself A Merry Little Christmas»

– «Ghost» er starten på et nytt musikalsk landskap man kanskje ikke hadde forventet å finne meg i og jeg gleder meg masse til å gi ut resten av det nye vi har jobbet med.