Så mye gleder artistene seg til P3 Gull

Ary, Carl Louis og Chirag måtte fullføre setningen “P3 Gull på lørdag kommer til å bli like bra som…”

“P3 Gull på lørdag kommer til å bli like bra som å…”

Det var spørsmålet vi stilte Chirag, Ary og Carl Louis. De var alle tilstede og forventningsfulle på H3 Arena i dag, hvor P3 Gull går av stabelen førstkommende. Karpe Diem og Ary & Carl Louis gjennomførte prøvene til det som (uten å røpe for mye) kommer til å bli to av kveldens mest storslagne sceneshow.

P3 Gull går av stabelen lørdag 28. november. Klokka 21:35 starter TV-sendinga på NRK3. Den kan også følges på NRK.no. Her finner du alt du trenger å vite om Norges råeste prisutdeling.

Ary

Ary har vært en av 2015s mest spennende debutanter. Med “Higher” og “Telescope”, produsert av Carl Louis, har det svevende soundet hennes truffet P3-publikummet midt i hjertet.

Ary. Foto: Mattis Folkestad, NRK P3
Ary. Foto: Mattis Folkestad, NRK P3

Carl Louis

Arys medsammensvorne, Carl Louis (som kommer tilbake til P3 Gull etter å ha spilt med CLMD i 2013) gleder seg like mye som vokalisten sin.

Carl Louis. Foto: Mattis Folkestad, NRK P3
Carl Louis. Foto: Mattis Folkestad, NRK P3

Chirag Patel (Karpe Diem)

Med trippelslippet “Au Pair”, “Lett å være rebell i kjellerleiligheten din” og “Hvite menn som pusher 50”, kom Karpe Diem tilbake i offentligheten med et smell. Sistnevnte skal livedebutere på P3 Gull, og under ser du Chirags anekdotiske forklaring på akkurat hvordan det kommer til å bli.

Chirag Patel. Mattis Folkestad, NRK P3
Chirag Patel. Mattis Folkestad, NRK P3