Sa nei til «We Found Love»

Nicole Scherzinger avslører at hun avslo tilbudet om å synge på Calvin Harris’ monsterhit «We Found Love».

Coveret til singelen «We Found Love». Foto: Promo
Coveret til singelen «We Found Love». Foto: Promo

Nicole Scherzinger forteller i et intervju med Notion Magazine at hun var førstevalg til megahiten «We Found Love». Hun takket nei, og låta gikk dermed til Rihanna.

Scherzinger sa blant annet dette i intervjuet:

– Jeg lot «We Found Love» gå. Jeg fikk en demo av sangen, men jeg var ganske travel på den tiden. Jeg hadde allerede fått tilsendt et par andre sanger i samme sjanger, og jeg var bare så lei av det. Jeg ville finne på noe annet. Ta en pause fra dance-sjangeren. Det var en feil.

Avslo også «Crazy»

34-åringen avslører også at hun tidligere var førstevalg for det som ble Gnarls Barkleys hit, «Crazy». Scherzinger har også sagt nei til det som ble Lady Gagas «Just Dance», på grunn av jobbing med gruppa Pussycat Dolls, der Scherzinger var frontkvinne.

Leona Lewis har tidligere sagt at hun allerede hadde spilt inn «We Found Love», men da hun sa at det ikke ville bli hovedsingelen til sitt tredje album, falgt valget på Rihanna.

Sammen med Calvin Harris gjorde hun sangen en megahit, med listetopp i 25 land og 6,5 millioner solgte kopier, noe som gjør den til en av verdens mest solgte singler.

Hør «We Found Love» og se musikkvideoen her: