Se Astrids søte hevn etter P3 Gull

På P3 Gull ble Astrid S lurt trill med en hemmelig duettpartner. Under en konsert på Parkteatret tok hun hevn på manageren.

Da Astrid S skulle framføre «Hurts So Good» med en nær og naken vri på P3 Gull ante hun lite – heller sagt ingenting – om at dePresno skulle entre scenen et stykke inn i låten og synge duett med henne.

Det hele var en vel planlagt overraskelse, med Astrids manager Halvor Marstrander trekkende i trådene. Spot on lureri får vi vel si, for det hele ble veldig rørende.

Fikk du det ikke med deg? Se det igjen her:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GOeFIUiEa2I&w=560&h=315]

Hevnen er bløt(kake)

Men sjøl om P3 Gull-opptredenen blei avslutta med latter, blanke øyne og klemmer fra Astrid til dePresno, har hun allerede rukket å hevne seg godt på manager Halvor i etterkant.

På europaturneens aller siste konsert på Parkteatret i Oslo denne uka forteller Astrid om fyren som gjør henne «aller mest glad og aller mest forbanna», før hun får publikum til å applaudere Halvor opp på scenen.

– Nå skal du få payback for at du lurte meg på P3 Gull, ler hun rått fra scenekanten.

Ei hel bløtkake er bestilt for det Astrid sier er resten av budsjettet for turneen, og hun oppfordrer Halvor til å ta av seg både caps og briller.

– Herregud, dette har jeg villet gjøre i fire år. Endelig får jeg gjøre det, sier Astrid overgira før hun smadrer hele bløtkaka i fjeset på manageren sin.

Se video av stuntet her: 

https://www.instagram.com/p/BNc433EjnMk