Elvis Costello-konkurransen er avsluttet

En omstreifende musikalsk legende er på vei mot Norge, og besøker fire norske steder for første gang. Vi har billetter til tre av konsertene som vi skal gi vekk.

Foto: NTBScanpix/Rick Diamond/Getty Images.
Foto: NTBScanpix/Rick Diamond/Getty Images.

Elvis Costello er virkelig en musikalsk omstreifer som har gjort mye forskjellig i løpet av sin lange karriere. Han startet som en ung og sint mann med klare bånd til punk og new wave, men roet seg kjapt ned og har siden vært innom alt fra pop til country. På veien har Costello blitt en av de mest anerkjente musikerne der ute.

I tillegg til å lage musikk på egenhånd har Costello skrevet musikk sammen med så ulike artister som Paul McCartney, Aimee Mann og Fall Out Boy, og han har også produsert klassiske plater av The Pogues og The Specials. Men det er som soloartist Elvis kommer når han i starten av august besøker Trondheim og Bergen.

Torsdag 1. august spiller Elvis Costello med bandet sitt Imposters på Borggården under Olavsfestdagene i Trondheim, dagen etter er det Musikkfestuka og Bodø Spektrum som står for tur, og så avsluttes besøket i Norge med konsert på USF i Bergen lørdag 3. august.

For å delta i konkurranse om billetter til deg og en venn til en av disse konsertene sender du oss enkelt nok en mail med ELVIS i emnefeltet til p3musikkonk@nrk.no. Det er også viktig at du legger ved fullt navn og korrekt adresse, pluss informasjon om hvilken by du vil se Costello i. Konkurransen trekkes torsdag 25. juli.

På konserten i Trondheim spiller også den svært gode norske artisten Ida Jenshus.

Det er ingen aldersgrense på konserten i Trondheim, mens det er 18 år på konsertene i Bergen og Bodø. Costello spiller også i Norge søndag 4. august når han står på scenen i Terningen Arena i Elverum.

«Everyday I Write The Book» i videoform under.