Crystal Castles-konkurransen trukket

Den kanadiske elektroduoen Crystal Castles gjør to konserter i Norge, og vi ga vekk billetter i denne konkurransen som nå er ferdig.

crystalcastles3DENNE KONKURRANSEN ER NÅ FERDIG OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED VIA EPOST.

Crystal Castles lager fiffig elektronisk dansemusikk, men har samtidig et alternativt rockeuttrykk i både stil og låter. Gruppen består av produsenten Ethan Kath og vokalisten Alice Glass, og forsterker angrepsrekken med flere musikere live.

I tillegg til å turnere som hovedattraksjon rundt i verden, og å gi ut tre gode album, har Crystal Castles spilt på svære festivaler som Coachella, Reading/Leeds, Glastonbury og Big Day Out. Liveshowene beskrives som svært energiske, og Alice Glass havner ofte ute blant publikum eller oppe i lysriggen i løpet av konsertene.

Sin største hit så langt fikk duoen med singelen «Not In Love» i 2010 der Robert Smith fra The Cure var gjestevokalist. Siste album (III) kom i fjor, og havnet høyt på mange musikkmagasiners lister over de beste platene fra 2012. Tirsdag 5. mars spiller Crystal Castles på Rockefeller i Oslo, og dagen etter får gruppen æren av å åpne den nye, større og bedre versjonen av USF Verftet i Bergen som blir byens store konsertarena innendørs.

Vi ga vekk billetter til begge konsertene, og denne konserten er nå ferdig. Takk til alle som deltok.

Se videoen til «Sad Eyes» fra (III) under.