Gallows-konkurransen trukket

Gallows imponerer med sin nye vokalist, og er på vei mot Norge. Vi ga vekk billetter til begge konsertene, og denne konkurransen er nå trukket.

Gallows var et utpreget engelsk punkband, og slo kraftig gjennom i rockekretser med sitt fenomenale album Grey Britain i 2009. Med tekster om Englands fall ned i fattigdom og mørke satt Gallows ord på det mange unge i landet følte. Konsertene bandet holdt var en oppvisning i punk-kaos og galskap, og Gallows ble en favoritt hos mange.

Så sluttet plutselig bandets vokalist og talsmann Frank Carter. De fleste trodde at det skulle bli enden for bandet, men Gallows svarte med at tidligere Alexisonfire-sanger Wade MacNeil fra Canada skulle steppe opp til mikken. Skepsisen hos fansen var stor, men både live og på den helt ferske platen Gallows imponerer både bandet og den nye vokalisten. Kanskje ikke like engelsk i stilen, men med nyvunnet tro på seg selv.

Mandag 24. september spiller Gallows på John Dee i Oslo, og dagen etter gjør de Det Akademiske Kvarter i Bergen. Med seg i tilhengeren har de landsmennene i Feed The Rhino, og ikke minst norske Blood Command som akkurat nå er a-listet på P3 med sin siste låt «High Five For Life». En god pakke for den rockeinteresserte herre eller kvinne der ute.

Blood Command, foto: Rashid Akrim, NrkP3.

Vi ga vekk billetter til begge konsertene disse tre bandene gjør sammen i Norge, og vinnere har nå fått beskjed via epost. Takk til alle som deltok!

Merk at det er 18-års aldersgrense på begge konsertene.

Sjekk videoen Gallows har laget til «Outsider Art» under.