Til nrk.no

Se høydepunktene fra VG-lista i Bergen

Med både publikumsrekord og strålende sol ble det en festkveld i Bergen! Fantastiske artister som Freddy Kalas og The Main Level skapte uforglemmelige sommerminner.

VG-lista Topp 20-turnéen fikk en pangstart i Bergen med deilig sommervær og publikumsrekord. Om lag 15.000 hadde møtt opp for å se sine favorittartister i en festforestilling med sprell og moro. Programleder Vida Lill Berge og Martin Holmen fikk publikum til å hoppe i sommersola før artistene entret scenen.

Festplassen kokte allerede før artistene entret scenen!

 

– Har du plass eller?

Programleder Vida Lill Berge og Martin Holmen tok opp to fra publikum for å delta i konkurransen “Har du plass eller?”. Deltakerne måtte prøve å få plass i både klær og gjenstander programlederduoen hadde med seg, noe som viste seg å være en utfordring.


 

Badedyrkonkurranse!

Badedyrene som fikk navn Terese og Vidar fikk “stagedive” i publikum på Festplassen. Det ble en kort tur for badedyret Vidar, mens Terese fikk en god reise gjennom publikum.

 

Sommervibber med Freddy Kalas!

Om ikke det var nok sommerstemning i Bergen denne onsdagskvelden, bidro Freddy Kalas til enda mer sol og sommer da han entret scenen med låten “Vibber”.

 

En kjærlighetslåt til Bergen

Artist Fanny Andersen og Chris Holsten måtte jobbe under press da de ble utfordret til å lage en låt om Bergen under showet. De tok utfordringen på strak arm og sjarmerte Bergenspublikummet i senk med en hyllest til byen.

 

En perfekt avslutning

Festkvelden ble avsluttet av ingen ringere enn boybandet The Main Level. En entusiastisk fanskare hadde ventet i spenning på den bergenske trioen, og etter framførelsen av den nye låten “Bombadilla” var det nok mange som gikk hjem med et smil om munnen.

 

Søstre med tæl

Søstre med tæl

Den svenske søsterduoen First Aid Kit leverte en proff og sjarmerende avslutningskonsert på Slottsfjells første dag.

Fra Ibiza til Slottsfjell

Fra Ibiza til Slottsfjell

Jobben som DJ kan ikke være enkel. Alene skal du sørge for å lage en fest for flere tusen mennesker. Diplo gir valuta for pengene på Slottsfjellfestivalen.

Hundre prosent Tomine

Hundre prosent Tomine

Gutter som tror du hører kirkeklokker når du egentlig bare vil henge gjør Tomine Harket sinna. Sånt blir det gode låter av.

Posty flyter på sjarmen

Posty flyter på sjarmen

Post Malone stilte med sviktende stemme og glimt i øyet på Stavernfestivalen.

På grensen til allsang

På grensen til allsang

Khalid på Kadetten var fornøyelig, men nådde ikke helt mål.